Catrice Luxury Lacquers Million Brilliance 07 Stars And Stories

Ik heb een prachtige lak vandaag voor je. Eentje waar ik al de hele tijd sinds dat ik hem zondag aangebracht had, naar zit te kijken. Prrrachtig, zeg ik je! En het doet zich de naam eer aan. De naam van de lak is Stars & Stories en tja.. dat zegt eigenlijk al genoeg. Ik zal je nu ook niet langer in spanning houden. Zie hier de swatches:

Catrice Luxury Lacquers Million Brilliance 07 Stars And Stories

Catrice Luxury Lacquers Million Brilliance 07 Stars And Stories

Catrice Luxury Lacquers Million Brilliance 07 Stars And Stories

Stars & Stories is een gouden lak uit de Luxury Lacquers Million Brilliance collectie. Ik vind deze lakken stuk voor stuk mooi, maar deze móest ik hebben. Alvast voor de feestdagen eigenlijk, want hij is zo mooi goud! Het is een dekkende glitterlak. Je heb glitterlakken die niet zo goed dekken, die meer als een top coat dienen, en je hebt dit soort glitterlakken. Mijn voorkeur gaat hiernaar uit, want in één laagje dekt ‘ie al en met twee laagjes is je nagel helemaal bedekt met gouden glitters.

Hij droogt niet heel vlot, dus ik moest wel een beetje voorzichtig zijn. Kort na het maken van deze foto’s had ik al een deukje in mijn linkerduimnagel en een deukje in mijn rechterwijsvingernagel, zucht.. Omdat het nog niet helemaal droog was, kon ik de lak weer redelijk ‘terugduwen’ op zijn plek, waardoor het niet zo opvalt. Als je begrijpt wat ik bedoel, haha. Ach ja, dat heb ik er wel voor over voor zo’n mooie glitterlak! :)

De Catrice Luxury Lacquers Million Brilliance lakjes zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister en kost €3,59 per stuk. Ze zijn nieuw en tot nu toe zijn er acht prachtige glitterlakken zoals deze. <3

Wat vind jij van Stars & Stories? Welke Luxury Lacquers heb jij al in je stash?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *