Catrice Nagellak Stash November 2011

Ik wilde dit filmpje eigenlijk afgelopen dinsdag bij mijn stash update doen, maar ik kreeg ‘m niet op tijd af. Nu is ‘ie wel af. Dus vandaag eindelijk het stash filmpje met alleen maar mijn Catrice lakjes. Veel kijkplezier! ;)

Inmiddels heb ik er alweer twee Catrice lakjes bij gekocht. Deze komen niet in het filmpje voor, omdat ik het filmpje al paar dagen ervoor opgenomen heb. Dit zijn de lakjes 580 Blues Brother Vol. II en 670 It’s Rambo No. 5.

Kijk bij mijn nagellak stash post voor linkjes naar swatches.

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

    1. Klopt ja! :) Be My Millionaire is uit het assortiment dus die kan ik niet meer swatchen, maar Just Married.. Ik zie het verschil niet zo eigenlijk. :o Maar ik moet ‘m eigenlijk kopen en naast de ‘oude’ versie leggen om het verschil echt te zien.

    1. Klopt, die moet nog steeds komen, haha. Ik moet er even de tijd voor nemen en uitvogelen hoe ik ze in beeld ga brengen/uit ga stallen. Ik heb nogal wat lakjes en ik weet geen goede manier..
      Maar ik ga sowieso een apart filmpje maken met mn Catrice lakjes. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *