China Glaze – In A Lily Bit

Na de vrolijke pastelkleur Spring In My Step van China Glaze wilde ik ook heel graag de andere pastelkleur op mijn nagels aanbrengen. Ik wilde het eigenlijk vrijdag al aanbrengen, maar het kwam er niet van. En ik vond het ook zo asociaal om mijn nagels te lakken in de trein zaterdag, dus ik heb het maandagavond pas gedaan. Toen had ik tijd en zin! :) Ik heb er uiteraard meteen foto’s van gemaakt en zie hier, swatches van China Glaze lakje In A Lily Bit.

China Glaze - In A Lily Bit

China Glaze - In A Lily Bit

Dit is hem dan: een lila kleur, een mooie pastellak voor op je nagels! Ik vind het werkelijk een prachtige kleur. Echt een pastelkleur die ik vaak zou dragen. Dit soort kleurtjes zijn helemaal mijn ding!

In A Lily Bit dekt in twee laagjes en droogt vrij vlot. Ik kon al gauw weer gewoon mijn handen gebruiken, zonder dat ik bang moest zijn dat ik mijn nagellak zou beschadigen. Het enige minpuntje van China Glaze vind ik toch wel het kwastje. Noem mij verwend door alle merken die een breder en afgerond kwastje hebben, maar ik kan niet meer zo goed lakken met zo’n smal kwastje haha. Ach ja, een beetje geduld hebben en voorzichtig zijn en dan komt het wel goed. :)

Ik vind de kleur echt heel mooi en ook met deze pastelkleur lijken mijn handen weer wat bruiner, terwijl ik absoluut niet onder een zonnebank heb gelegen, naar een ver warm oord ben geweest (I wish, met al die Hollandse regen..) of met zelfbruiner aan de slag ben gegaan. Mooi meegenomen toch! Ik ben blij met In A Lily Bit in mijn stash.

In A Lily Bit is een lakje uit de City Flourish collectie. China Glaze nagellak kan je onder andere kopen in de webshop Enchantra, daar kosten ze €5,95 per stuk.

Wat vind jij van Spring In My Step? En welke China Glaze lakken kan je mij nog meer aanraden?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *