China Glaze – Spring In My Step

Gisteren had ik nog een vrije dag en heb ik het huis schoongemaakt, maar toen ik ‘s avonds eenmaal met een voldaan gevoel op de bank lag en mijn lelijk nagels bekeek, was het dus nodig tijd om mijn nagels na het schoonmaken weer te voorzien van een mooie lak. Oude nagellak eraf en een nieuwe erop. Ik besloot te gaan voor één van mijn nieuwe nagellakjes, gekocht op de Beautygloss Party. De keuze viel op China Glaze – Spring In My Step en ik heb er maar meteen foto’s van gemaakt. Zie vandaag dus de swatches van deze roze pastelkleur.

China Glaze - Spring In My Step

China Glaze - Spring In My Step

Spring In My Step is een mooi roze pastelkleur. Ik vind hem echt prachtig! Zó mooi. Met zo’n pastelkleur op mijn nagels lijken mijn handen ook een stuk gebruinder, terwijl ze dat niet zijn haha. Ze zijn ook lekker opvallend met deze lichte kleur. Pastelkleuren zijn een ware trend in de lente en zomer en ik snap wel waarom: ze zijn mooi! Ik ben heel blij met deze China Glaze kleur in mijn stash. :)

Op de foto’s heb ik drie á vier laagjes op mijn nagels aangebracht. Hij dekt niet heel goed, maar dat komt door de lichte kleur. Wel jammer dat het op sommige nagels vier laagjes nodig heeft, maar gelukkig droogt de lak ook snel. Juist zo snel dat ik een kwartier na het lakken alweer zonder problemen naar de wc ging. Trouwens heb jij dat ook altijd? Nét na het lakken van je nagels moet je opeens plassen…

Spring In My Step is een lakje uit de City Flourish collectie. China Glaze nagellak kan je onder andere kopen in de webshop Enchantra, daar kosten ze €5,95 per stuk.

Wat vind jij van Spring In My Step? En welke China Glaze lakken kan je mij nog meer aanraden?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

  1. Haha, daarom ga ik dus altijd expres voor het lakken van mijn nagels naar de wc. Echt een prachtige kleur, je handen lijken er inderdaad super bruin door!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *