Complete Look: Friday Night Out!

Afgelopen vrijdagavond ging ik uit! Samen met vriendinnetjes van het werk hadden we om half 12 afgesproken voor de club BED in Rotterdam. Ik was zelf de hele dag vrij en ik heb mij dus goed kunnen voorbereiden voor een avond/nacht dansen, even helemaal aan niets denken en lekker ontspannen met lieve vriendinnetjes! En oh, wat was ik daar aan toe. :)

Ik begon de dag met uitslapen, gewoon lekker lang in bed liggen en de serie Breaking Bad kijken met mijn vriend. Niets heerlijker dan dat! Daarna ben ik onder de douche gesprongen. Eerst lekker mijn haren gewassen en de puntjes daarna voorzien van een flinke klodder conditioner. Ook mijn gezicht kreeg een wasbeurt met een facewash en daarna een scrubbeurt. Ook kwam er nog een tube gezichtsmasker tevoorschijn. Ik bracht een dikke laag aan over mijn gezicht en liet dat intrekken terwijl ik mijn oksels en benen ging scheren. Na het douchen heb ik mezelf rijkelijk ingesmeerd met bodylotion. Ik trok alvast wat comfy kleding aan, omdat het anders zo koud is.. ;) De daadwerkelijk party outfit werd later nog bepaald. Daarna heb ik mijn haar gekamd/ontklit en liet dit zo aan de lucht drogen.

Na het eten ben ik mij bezig gaan houden met de perfecte make-up look. Goede basis, wenkbrauwen bijtekenen, lippen scrubben en voorzien van laagje lipbalsem, oogschaduw, mascara, blush, bronzer, shimmer powder. Ready! Ook mijn haar heb ik gedaan. Niet los, zoals ik het altijd heb, maar ditmaal vast. In een visgraatvlecht nog wel. Ik had dit nog niet eerder bij mezelf gedaan, alleen bij een vriendin, maar ik moet zeggen dat dit goed gelukt is bij mezelf! Voordat ik de vlecht erin maakte, heb ik nog een beetje volume poeder van Andrélon gebruikt bij de aanzet van mijn haar, voor volume! Na het maken van de visgraatvlecht heb ik ook wat poeder in de vlecht gewreven, zodat dat ook wat dikker zou staan. Wat rommeliger dan te perfect.

Nog even gewacht, serietje gekeken en toen was het tijd om mijn party outfit aan te doen. Van te voren had ik al wat gepast: een zwart jurkje, roze jurkje, groen jurkje, zwart/lichtroze jurkje… Wat werd het nou?! Er kwamen twee opties uit: zwart jurkje en het groene jurkje. Ik koos uiteindelijk voor groen, want ik heb al zoveel zwart aan. Het groene jurkje was daarentegen ook het luchtigst, wat ik wel waardeer op de dansvloer; daar kan het soms best warm worden! Ook de keuze voor de beste stap-/dansschoenen was even lastig, maar uiteindelijk heb ik gekozen voor de hakjes die ik tegenwoordig dagelijks draag, lekker comfortabel! :) Uiteraard mochten mijn nagels ook niet vergeten worden! Ik had al een fotoshoplog geplaatst van de nieuwe Catrice en Essence lakjes die ik had gekocht. Ik heb de twee Catrice lakjes aangebracht, als een soort ombre effect, maar dan niet geheel perfect. Het resultaat vind ik echt leuk geworden! Nu alleen nog een parfummetje op doen, dat werd het geurtje van Lady Gaga, en ik was helemaal klaar. Ready for a night out!

Friday Night Out Look

Linksboven: visgraatvlecht (nog voor de volume poeder), rechtsboven: mijn gelakte nagels, linksonder: groene jurkje en panty (die ik uiteindelijk omgeruild heb voor een gewoon zwarte panty, zonder ruitjes), rechtsonder: de make-up look.

Om 10 over 11 vertrok ik met de tram naar BED, dat zit vlakbij het Weena, bij het stadhuis. Ik hoefde maar even te wachten en daar kwamen al gauw de meiden met wie ik lekker ging dansen. In BED zelf kregen we van de barman gratis shotjes (ik heb niet genomen hoor! Ja, naja, een shotje water), van de mensen van Red Bull die aanwezig waren een gratis wodka Red Bull (ook niet genomen, want ik hou niet van Red Bull haha) en werden we half betast door de helft van de mannelijke bewoners van het lokale bejaardentehuis die een verlofuurtje hadden… Anyway! Die duwden we lekker weg. ;)

Verder was de DJ af en toe niet heel goed met het mixen van muziek, soms ging het van het ene nummer gewoon over naar het andere, zonder prettig verloop. Dus dan was je lekker aan het dansen en was je opeens uit je ritme doordat het andere nummer opeens begon, haha. Maar dat was te overleven! Heel even awkward, maar who cares!

Girls

 Vriendinnetjes! Foto van Lotti :)

Het was erg gezellig met de meiden en ik heb onwijs genoten! Met pijnlijke voetjes, een schorre keel, suizende oren en een big smile stapte ik om 3 uur ‘s nachts de tent uit. Geslaagde avond uit!

Herkenbaar (voorbereidend) uitgaansverhaal voor jou? En waar ga jij het liefste uit? Of ben je niet zo van het uitgaan?  

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

  1. Ik ga nooit echt uit, maar pas had ik wel kerstgala en toen heb ik precies zo’n voorbereidingsmiddagje (en zo’n leuke avond), heerlijk hè!

  2. Het is voor mij alweer een tijdje geleden, maar dit is wel herkenbaar. Lekker relaxen en uitgebreid optutten voor een avondje uit, heerlijk!
    Je ziet er trouwens erg mooi uit. Die visgraatvlecht is erg goed gelukt!

    1. Dank je wel Wendy, wat lief! :) Leuk om te lezen! Ik ga normaal ook niet zoveel uit, dus ik genoot er extra van om zo lekker bezig te zijn! :D

  3. leuk verhaaltje! :) lekker idd voorbereiden zo op een avondje stappen :). drink je helemaal niet? dat je geen shotje nam. ik ben ook geen grote drinker, maar af en toe moet kunnen als het maar lekker is.