De 30 Day Nail Challenge: Dag 1 Red Nails

Ik doe het gewoon! Die 30 Day Nail Challenge. Alles erover kan je lezen in de blogpost die ik vorige week plaatste waarin ik nog twijfelde. Vandaag zie je dag 1: red nails. Ik heb gekozen voor een mooie donkerrode lak. Kijk je mee?

De 30 Day Nail Challenge: Dag 1 Red Nails

Ik vind het zo’n mooi kleurtje. Echt super mooi. Ik bleef maar naar mijn nagels kijken. Ook dit lakje heb ik gekregen en komt uit Suriname. Ik weet dus niet of ‘ie verkrijgbaar is in Nederland.

Dat was dus dag 1. Niet zo heel moeilijk. Nog niet. ;) Ik denk niet dat ik het dagelijks volhoud om te doen. Het is slecht voor je nagels en het is op een gegeven moment met die leuke nail arts ook zonde. Dan heb je net iets moois gemaakt en moet je het de volgende dag alweer afhalen.

Daarnaast heb ik gewoon niet zoveel tijd om het dagelijks te doen. Dus paar keer per week zal je de 30 Day Nail Challenge op m’n blog voorbij zien komen. :)

Wie doet de 30 Day Nail Challenge ook? Ik ben benieuwd!


Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 1. wat een geweldig super mooi kleurtje wil hem ook !!!!

  lees ik gewoon ff dat ie uit suri komt
  dus ga me moeder nu direct mailen
  miss dat ze voor me kan kijken
  super mooi kleurtje

  1. Het merk is Care Romeis. Op de onderkant staat een stickertje waarop staat: Color Cosmetic 22. Denk dat dat het nummertje is.
   Succes!! :)