De 30 Day Nail Challenge: Dag 10 Gradient Nails

Na vandaag zit ik al over 1/3 van de  30 Day Nail Challenge! Ik moet vandaag gradient nails maken. Dat heb ik al eens eerder gedaan, maar het was voor mijn gevoel toen best mislukt. Kijk je mee naar het resultaat van vandaag?

De 30 Day Nail Challenge: Dag 10 Gradient Nails

Dit is ‘m geworden. Ik vind ‘m nog best goed gelukt! De kleuren die ik gebruikt heb zijn:
Catrice 170 I Scream Peach!
Catrice 190 Wrapped Around My Finger (nieuwe versie)
Catrice 120 Plum Play With Me
Essence Colour & Go 04 Space Queen

Naderhand denk ik wel dat ik het beste een rode kleur had kunnen pakken in plaats van de donkerpaarse Plum Play With Me. Dat staat toch wat mooier. Maar toen ik de kleurtjes pakte pasten ze zo goed bij elkaar. En dat doen ze op zich nu ook nog wel, het is alleen mooier geweest als het op rood uitkomt.

Ik heb mijn gradient nails trouwens gewoon gemaakt met een in stukjes geknipt huishoudsponsje.

Wat vind jij van mijn gradient nails? Heb je ze zelf ook wel eens gemaakt?

 

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties