De 30 Day Nail Challenge: Dag 11 Polkadots

Tijd voor dag 11: polkadots! Stipjes zetten. Ik vind het mooi maar ik doe het bij mezelf toch niet zo vaak. Dus toen ik zag dat ik polkadots mocht doen vond ik het best leuk! :) Kijk je mee naar mijn creatie?

De 30 Day Nail Challenge: Dag 11 Polkadots

De basislaag is Catrice 450 Sand Francisco en de stippen heb ik gezet met Catrice C03 Lavender Breeze (Florista). Om de stippen te zetten heb ik een dottingtool gebruikt en ik heb de stippen groot neergezet. Dat vind ik wel chique staan eigenlijk.

Sand Francisco lijkt met flits net een goudkleurig lakje. Deze combi lijkt eigenlijk net kerst inpakpapier, haha. ;) Daar dacht ik als eerste aan toen ik het eindresultaat zag. Vind het wel goed gelukt!

Wat vind jij van mijn “kerst inpakpapier” inspired polkadots? :)

 

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties