De 30 Day Nail Challenge: Dag 13 Animal Print

De dertiende opdracht van de 30 Day Nail Challenge is om een dierenprint te maken. Ik wilde eerst (heel saai en totaal niet uitdagend) panterprintje doen, maar ik besloot om toch wat anders te proberen. Kijk je mee naar het resultaat?

De 30 Day Nail Challenge: Dag 13 Animal Print

Tada! Zebraprintje. Natuurlijk niet zoals het hoort (zwart/wit), maar rood wit. Ik vind het voor de eerste keer toch best goed gelukt. Voordeel van dierenprintjes: het hoeft niet overal gelijk te zijn. Op het dier zelf is hun vacht ook nooit overal gelijk.

De basislaag is Catrice 550 Marilyn & Me. De witte strepen heb ik gezet met Essence 01 Ahoy! (limited edition 50’s Girls Reloaded). Hiervoor heb ik een dun nail art kwastje gebruikt.

Ik vind het goed gelukt. Wat vind jij? Welk dierenprintje zou jij gemaakt hebben?

 

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties