De 30 Day Nail Challenge: Dag 14 Flowers

Ik heb er alweer 14 dagen op zitten. Bijna over de helft van de 30 Day Nail Challenge! :) Ik moest vandaag iets met bloemen maken. Voor deze dag heb ik als inspiratie een Youtube filmpje gebruikt. Kijk je mee naar het resultaat?

De 30 Day Nail Challenge: Dag 14 Flowers

Cherry Blossoms! Bloesems. Dat zijn altijd zulke mooie bomen/bloemetjes. Toen ik deze nail art zag kon ik ‘m dus niet laten om na te maken. Ik heb ‘t niet helemaal gedaan zoals Cutepolish zelf. Ik heb namelijk mijn hele nagel wit gemaakt.

Voor de bloesems heb ik drie kleurtinten roze gebruikt. Eerst stippen gezet met de donkerste, daarna een stip erin met de middelste kleur en als laatste een stipje met de lichtste roze.

De stippen heb ik gezet met een dottingtool. De takjes heb ik gemaakt met een dun nail art kwastje. Hier een lijstje met de gebruikte nagellakjes:

Witte basislaag:
Catrice C03 Lavender Breeze (limited edition Florista)
Takjes:
Catrice C04 Drama Queen (limited edition Welcome To Las Vegas)
Bloesems: 
Catrice 150 Big Spender Wanted
Catrice 480 Miss Piggy Reloaded
Catrice 210 Just Married!

Voor de eerste keer vind ik ‘m nog best goed gelukt. :)

Wat vind jij van mijn bloemen nail art? 

 

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties