De 30 Day Nail Challenge: Dag 15 Delicate Print

Na vandaag ben ik over de helft van de 30 Day Nail Challenge. Ik moest vandaag een delicate print maken. Hm, delicate print. Ik had echt geen idee. Ik heb uiteindelijk mijn stempelspulletjes tevoorschijn getoverd en ben daarmee aan de slag gegaan. Kijk je mee?

De 30 Day Nail Challenge: Dag 15 Delicate Print

Dit is het uiteindelijk geworden. Bij delicate print denk ik aan iets moois, maar breekbaars ofzo. Ook denk ik aan iets moeilijks, iets nauwkeurigs. Ik kwam al gauw uit bij stempelen, omdat ik niet echt goed ben met een heel fijn patroontje maken met de losse hand. Dit plaatje vond ik wel erg passen bij een delicate print en wat ik er dan van vind.

Het stempelen ging bij de eerste drie nagels (duim, wijsvinger en middelvinger) goed, maar bij de ringvinger en pink kreeg ik ‘m er niet helemaal op. Dus ging ik er weer met de stempel overheen. Waardoor je dus je plaatje verkloot. :P Zucht… Naja, op zich ziet het er nog wel mooi uit. Vind ik. Niet helemaal geslaagd, maar toch..

De basislaag is Catrice 670 It’s Rambo No. 5. Gisteren heb je daar swatches van kunnen zien. Het plaatje heb ik gestempeld met witte stempellak van Konad. Het plaatje komt van een imageplate van de Dashica Beauty webshop. Helaas verkoopt ze deze imageplate niet meer, maar ze heeft nog wel veel meer leuke plates! :)

Next: tribal print. Hoe ga ik dat doen… Ik heb het nog nooit gedaan. Ben benieuwd. Eerst maar eens op Google zoeken naar voorbeelden van tribal printjes.

Wat vind jij van de delicate print? En heb je ideeën voor de tribal print?

 

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

  1. Wat is wat? :P
   Delicate print is een hele fijne print.
   En tribal is… ja, wat is tribal? Ik kan t eigenlijk niet uitleggen. Google maar eens naar afbeeldingen van tribal print. Dan zie je het snel genoeg :)

   Tribal is ook een trend op modegebied de laatste tijd. Veel broeken, truien, vesten hebben een tribal printje. Erg leuk, maar niets voor mij haha. :P