De 30 Day Nail Challenge: Dag 16 Tribal Print

Je kon gisteren op de foto’s van het ingepakte cadeautje al de 16e uitdaging/oefening van de 30 Day Nail Challenge zien. Maar vandaag zie je de gehele tribal print op mijn nagels! Klik maar snel verder…

De 30 Day Nail Challenge: Dag 16 Tribal Print

Tada! De tribal print. Ik moet zeggen dat ik er best trots op ben. Ik had niet durven dromen dat ik deze oefening/uitdaging zo goed zou doen. In het begin dacht ik: tribal print, hoe ga ik dát doen? Want ook al ben ik redelijk goed met de nail art kwastjes, ik ben niet zó goed.

Ik heb er zeker de tijd voor genomen; ben een uur bezig geweest! Maar dan heb je ook wat. Het is namelijk best goed gelukt. :)

Ik heb eerst een basiskleurtje aangebracht, daarna met zwart willekeurig maar wat strepen en stipjes gezet. Hetzelfde heb ik ook met rood en grijs gedaan. Dit alles met een dun nail art kwastje. Zelfs de stipjes heb ik met het kwastje gedaan.

Gebruikte nagellakken:
Basislaag: Catrice C03 Star of the Show (limited edition Welcome to Las Vegas)
Zwarte kleur: Catrice C04 Drama Queen (limted edition Welcome to Las Vegas)
Rode kleur: Catrice C01 Lovely Sinner (limited edition Welcome to Las Vegas)
Grijze kleur: Catrice 610 ASHley

Wat vind jij van mijn tribal printje? Vind je ‘m goed gelukt?

 

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

  1. Zo! Dat is zeker goed gelukt zeg :D haha je bent er dan wel ff mee bezig, maar heel mooi resultaat!

    1. Dankjewel meis :D Ik ben ook echt blij met ‘t resultaat. Heeft ook best lang gezeten. Vorige week woensdag opgedaan en zit er nu nog op, met maar op paar vingers beschadigingen bij de tip. :D

  2. I LOOVE tribal :) Goed gelukt! Wauwie echt supergaaf! Ik ga dat ook een keer proberen! Niet afhalen hoor deze nail art :(

    1. Van mijn nagels of van mijn blog? hihi :P Hij blijft sowieso op mijn blog staan :)
      Dankjewel! <3 Als je t ook gemaakt hebt wil ik foto zien :D