De 30 Day Nail Challenge: Dag 18 Half Moons

Vandaag is dag 18 van de 30 Day Nail Challenge. De opdracht is ditmaal om Half Moons op je nagel te maken. Ik heb ze nog nooit gemaakt, maar zag ze wel eens voorbij komen op YouTube. Dus zie hier mijn allereerste half moon poging!

Het is niet helemaal gelukt moet ik zeggen. Maar het ziet er wel leuk uit. De foto is met mijn telefoon gemaakt omdat juist op dit moment de batterij van mijn camera leeg was. Bad timing. :’)

Ik heb de half moons gemaakt door van die french manicure guidelines / stencils te gebruiken. Die heb ik net boven mijn nagelriem geplakt in plaats van gebruikelijk aan de tip van je nagel. ;) Het zijn niet echt half moons geworden, want zo’n french manicure plakkertje is niet rond genoeg. Ik had helaas geen rondje stickertjes in huis, anders had ik het daarmee gedaan.

De gebruikte nagellakken:
Lichte kleur: Rimmel Lycra Pro 285 White Orchid
Donkere kleur: Rimmel Lycra Pro 352 Posh Spice

Van beide lakjes heb ik nog geen swatches gemaakt omdat ik ze heb gehad voor Kerst van mijn beste vriendin. Ze komen er wel zo spoedig mogelijk aan! :) Het zijn mooie kleuren.

Up next: galaxies. Ik heb ‘m al gemaakt. Direct na het maken van de half moons, maar ik weet nog niet helemaal wat ik ervan moet denken. ;) Hij komt morgen online.

Wat vind jij van mijn half moon nails? Heb je het zelf wel eens gemaakt? 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

  1. Ik doe dit steeds met zon ringetjes die je aan de gescheurde gaatjes van je papier plakt :)