De 30 Day Nail Challenge: Dag 19 Galaxies

Zoals beloofd: vandaag dag 19 van de 30 Day Nail Challenge! Ik ben al bijna op 2/3. :) Ik moest galaxies maken. Ik zag daar laatst een leuke how-to van op YouTube en daar is ‘ie dus een beetje op geïnspireerd. Kijk je mee?

Dit is ‘m dus. Ik zei gisteren al dat ik niet helemaal wist wat ik ervan moet vinden. Maar nu ik ‘m zo terug zie is ‘ie op zich wel gelukt. Ik moet wel denken aan de ruimte als ik mijn nagels zo zie. Toch viel ‘ie in het echt wel tegen hoor. ;)

Ik heb mijn nagel eerst een donkerblauwe kleur gegeven. Daarna heb ik met een sponsje groene vlekjes gemaakt. Met witte nagellak heb ik wat stippen gezet en daarna ben ik er met een glitterlak overheen gegaan.

Gebruikte nagellakken:
Sephora Metallic Nail Polish: 49 Deep In Her Eyes
Sephora Matte Nail Polish: 76 I Love Matte Khaki
Catrice limited edition Hidden World: C01 White And Seek
Essence Colour & Go: 04 Space Queen

Swatches van de Sephora lakjes komen nog. Ik kan wel zeggen dat ze onwijs mooi zijn! Echt geen miskoop. :) Ook de swatches van Catrice lakjes uit de limited edition Hidden World komen eraan. Verwacht die morgen.

Dag 20 van de nail challenge is water marble. Oh god… Ik vind het leuk om te doen, maar ik bak er niets van. :’) Dus dat wordt weer lekker kliederen met nagellak.

Wat vind jij van mijn ruimte-achtige nagels? 

 

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

  1. WOoow ziet erg echt mooi uit :) check mysimplelittlepleasures op youtube voor water marble ;)