De 30 Day Nail Challenge: Dag 21 Inspired by a Color

De laatste tien zijn aangebroken van de 30 Day Nail Challenge. Dit zijn echt wel de leukste nail arts! Hierbij moet je je creativiteit gebruiken. Bij de vorige kon je stiekem toch een beetje de rest na-apen, maar nu moet ik er echt zelf iets van maken. Spannend! De eerste nail art is inspired by a color en ik vind ‘m best gelukt. Kijk mee naar mijn creatie!

Ik koos de kleur paars! Paars is één van mijn favoriete kleuren. Ik heb het hier nog wel simpel gehouden. Ik heb mijn nagel eerst voorzien van een creamy paarse lak. Daarna ben ik met een andere paarse nagellak schuin over mijn nagel gegaan.

De andere lak is een soort van holografische lak (Essence, noem je limited edition geen ‘Meet me at Holografics’ als geen van je lakjes echt holografisch zijn…). Hij heeft dus een totaal andere finish dan de creamy lak. Dat vond ik wel mooi om te doen. Het is alleen niet zo goed te zien op de foto.

Gebruikte nagellak:
Catrice 130 Lucky In Lilac
Essence limited edition Meet me at Holografics 01 Gagalectric 

Volgende nail art is inspired by a Song. Ik heb deze stiekem al gemaakt en ik vind ‘m zelf op zich wel gelukt. Stay tuned voor de laatste nail arts van de challenge!

Wat vind jij van mijn inspired by a color nail art? En wat is jouw favoriete kleur? :) 

 

Dit vind je misschien ook leuk