De 30 Day Nail Challenge: Dag 22 Inspired by a Song

Terwijl ik in Disneyland Paris zit krijg jij vandaag een nieuwe nail art te zien van de 30 Day Nail Challenge! De nail art is inspired by a Song. Ik wist al meteen welk nummer ik ging gebruiken. Benieuwd geworden? Klik dan snel verder!

Het nummer? Telephone van Lady Gaga ft. Beyonce! Dat nummer zit de laatste tijd weer in mijn hoofd en ik krijg ‘m er maar niet uit. Dus toen ik deze opdracht zag staan dacht ik direct: ik maak een telefoon als nail art en het draad maak ik op de rest van mijn nagels. Ja!

En dit is het geworden. Ik ben aan de ene kant best tevreden, maar het draad had wat dunner gemogen. Maar ondanks dat ben ik tevreden genoeg. :) Beter dan de water marble nails… *schaam*

Gebruikte nagellak:
Ciaté Paint Pots Sugared Almonds 
Catrice 320 Back To Black (oude versie)

De volgende opdracht is inspired by a Movie. Ook daar heb ik al een idee voor, nu nog maken. :)

Wat vind jij van mijn inspired by a song nail art? En welk nummer is momenteel jouw favoriet?

 

Dit vind je misschien ook leuk