De 30 Day Nail Challenge: Dag 23 Inspired by a Movie

Op dag 23 van de 30 Day Nail Challenge moet ik een nail art maak inspired by a Movie. Ik heb gekozen voor de film(s) Pirates Of The Caribbean. Ik ben zeer tevreden met het resultaat! Benieuwd wat ik ervan gemaakt heb? Kijk dan snel verder!

Dit is ‘m geworden! Ik heb het skelethoofd, het logo zeg maar, van Pirates gemaakt. Het is best goed gelukt, als zeg ik het zelf. Het was wel een priegelwerkje. Daarom heb ik de rest van mijn nagels ook maar zo gelaten. Op de bovenste foto heb ik mijn andere nagels nog zwart, maar ik vond een bronzen kleur toch beter passen. Dat zie je dus op de tweede foto.

Gebruikte nagellak:
Catrice 100 Wine-tastic
Catrice 450 Sand Francisco
Catrice 060 Bloody Mary To Go
Catrice 460 In The Bronx

Volgende nail art in de challenge is inspired by a Book! Ik heb al een idee… :)

Wat vind jij van mijn Pirates nail art? En welke film is momenteel jouw favoriet?

 

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties