De 30 Day Nail Challenge: Dag 24 Inspired by a Book – Twilight nails

Vandaag dag nummer 24 van de 30 Day Nail Challenge. Ik moest iets maken inspired by a Book. Momenteel ben ik het boek Twilight aan het lezen en bedacht me om mij ook maar door dat boek te laten inspireren. Benieuwd naar het resultaat? Klik dan snel verder!

Ik ben behoorlijk tevreden met het resultaat! Ook dit was weer een priegelwerkje en het is niet super duper netjes, al zeg ik het zelf, maar het is zeker wel gelukt. :) Ik ben vooral tevreden met het kleurverloop. Lijkt net verf, niet dan? Het is gewoon nagellak hoor!

Ik heb het appeltje van de voorkant van het boek op mijn duim gemaakt. De rest van mijn vinger heb ik een soort van french manicure gegeven, maar dan schuin. ;)

Het Twilight boek is trouwens de €10,- versie. Het originele boek heeft namelijk een zwarte kaft, deze is wit.

Gebruikte nagellak:
Essence limited edition 50’s Girls Reloaded 01 Ahoy!
Catrice 060 Bloody Mary To Go
Catrice 070 Caught On The Red Carpet
Catrice 450 Bye Bye Birdy!
Catrice 100 Wine-tastic

De volgende nail art moet ik maken inspired by Fashion. Ik heb al iets moois gezien… De challenge loopt trouwens bijna op zijn eind! :)

Wat vind je van mijn Twilight nails? En welk boek lees jij momenteel? 

 

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

    1. Haha :$ Dankje meis! <3 Gewoon veel oefenen haha. Het is ook een beetje hetzelfde als schilderen, maar dan met nagellak. :P