De 30 Day Nail Challenge: Dag 25 Inspired by Fashion

Nummero 25 van de 30 Day Nail Challenge staat in het teken van fashion. Ik heb een nail art gemaakt inspired by Fashion. Ik vind het wel aardig gelukt! Kijk je mee naar mijn nail art?

Dit is de nail art geworden. Lekker zomers! Ik heb mij laten inspireren door een witte jurk met gele print erop. Hieronder volgt een foto:

Ik vind mijn nail art aan de ene kant best geslaagd, omdat het zo zomers oogt. Ik krijg meteen zin in de warmere dagen. Maar aan de andere kant had ik het wel iets netter mogen doen. En ik vind de strepen toch te dik. Het was misschien mooier geweest als ik ze wat smaller had gemaakt.

Maar goed, maakt niet uit! Ik vind het alsnog leuk. Het lijkt niet meer op de jurk, maar dat is goed. De nail art is er tenslotte op geïnspireerd. ;)

Gebruikte nagellak:
Catrice 510 Bye Bye Birdy!
Essence limited edition Crystalliced 05 Frosted Champaign
Essence limited edition 50’s Girls Reloaded 01 Ahoy!

De volgende nail art: inspired by a Pattern. Ik heb al een ideetje! Nu alleen nog een leuke kleurencombinatie vinden… ;) Stay tuned! Bijna klaar met de challenge, oeh.

Wat vind jij van mijn fashion nail art? 

 

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

  1. toch erg mooi ;) En sorry maar geen geluk gehad, de ‘trage’ kruidvat had de circus collectie niet binnen gekregen!!

    1. Dank je wel ^^

      Ah, jammer. Maar niets aan te doen. Gelukkig komen de duo lakjes vast in het assortiment van Essence :D Weet niet of het ook echt die van Circus circus zijn, maar ik kan ze dan in ieder geval testen! Toch bedankt voor het kijken. :) Echt lief!