De 30 Day Nail Challenge: Dag 26 Inspired by a Pattern

Vandaag heb ik weer een nail art uit de 30 Day Nail Challenge. Nog een paar en dan ben ik klaar met de challenge! De nail art van dag 26: inspired by a Pattern. Ik vind het best gelukt, kijk je mee?

Dit is het resultaat! Ik vind vooral de kleurencombinatie erg geslaagd. Lichtblauw en grijs, pretty. :) De pattroon heb ik niet zelf gemaakt, maar gestempeld. Dat vind ik toch makkelijker. De grijze lak is wel een beetje uitgeveegd, zie ik nu. Dat komt omdat het geen stempellak is maar een ‘normaal’ Catrice lakje. Het verschil merk je dus wel. Maar met een top coat eroverheen valt het gelukkig minder op.

Gebruikte nagellak:
Catrice 540 Am I Blue Or Green?
Catrice 320 Black To Black (nieuwe versie)

De stempel die ik gebruikt heb is niet van Konad, maar van Dashica Beauty shop.

De nail art voor dag 27: inspired by Artwork. Ik heb al een zelfgemaakte schilderij die ik als inspiratiebron ga gebruiken. Stay tuned!

Wat vind jij van mijn pattroon nail art? 

 

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties