De 30 Day Nail Challenge: Dag 27 Inspired by Artwork – Kandinsky

Voor de 27e dag van de 30 Day Nail Challenge moest ik mij laten inspireren door kunst. Ik heb op de middelbare school voor Handvaardigheid 2 een schilderij van Wassily Kandinsky nagemaakt, dus daar ben ik door geïnspireerd. Kijk snel verder naar het resultaat!

Zoals je ziet heb ik het niet nagemaakt, maar heb ik mij echt laten inspireren. Ik heb mijn nagel eerst grijs gelakt en ben daarna met een paar kleuren uit het schilderij vlakken op mijn nagels gaan maken. Gewoon met het kwastje. Daarna heb ik deze vlakken omlijnd met een zwarte lak. Dit heb ik gedaan met een dun nagellak kwastje.

Het resultaat vind ik best gelukt! Het was even een prutswerkje, maar het is niet voor niets geweest.

Gebruikte nagellak:
Catrice 320 Back To Black (nieuwe versie)
Catrice 060 Bloody Mary To Go
Catrice 020 Man Go Tango
Catrice 450 Sand Francisco
Essence 74 Sure Azure
Ciaté 016 Plastic Fantastic 

Next on the list: inspired by a Flag. Drie keer raden welke vlag ik als inspiratie ga gebruiken… ;) Stay tuned!

Wat vind jij van mijn kunst nail art? 

 

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties