De 30 Day Nail Challenge: Dag 28 Inspired by a Flag

Nog maar drie dagen! En dan is het gedaan met de 30 Day Nail Challenge. Vandaag een nail art inspired by a Flag. Ik heb gekozen voor de Nederlandse vlag. Kijk mee naar het resultaat. :)

Dit is het resultaat! Ik ben er best tevreden mee. Het past mooi als ik mijn vingers zo naast elkaar houd, maar als ik ze ‘normaal gebruik’ vind ik het ook leuk staan! Het was even lastig om de lijnen strak, mooi en netjes te maken, maar zoals je ziet: het is gelukt!

Ik heb hiervoor een nail art kwastje gebruikt. Dat werkte net wat lekkerder dan het kwastje van de nagellak zelf. Je kan gewoon veel preciezer werken met nail art kwastjes, omdat deze wat dunner zijn.

Al met al is het dus een leuke nail art geworden. Vooral leuk voor Koninginnedag of voor het komende EK! Natuurlijk is deze nail art ook voor mijn lezeressen die niet in Nederland wonen, want dan vervang je de oranje-rood-wit-blauw voor de kleuren uit jouw vlag. Handugg! :)

Gebruikte nagellak:
Catrice 020 Man Go Tango!
Catrice 060 Bloody Mary To Go 
Essence limited edition 50’s Girls Reloaded 01 Ahoy!
Catrice 400 Blue Cara Ciao

De een na laatste nail art: inspired by the Supernatural. En de laatste: inspired by a Tutorial. Beide heb ik al gemaakt, verwacht ze de komende twee dagen op mijn blog.

Wat vind jij van mijn Nederlandse vlag nail art? 

 

Dit vind je misschien ook leuk