De 30 Day Nail Challenge: Dag 29 Inspired by the Supernatural

Op de een na laatste dag van de 30 Day Nail Challenge moet ik een nail art maken inspired by the Supernatural. Ik moest natuurlijk meteen denken aan geesten, heksen, vampieren, weerwolven, aliens… Benieuwd waarvoor ik gekozen heb? Klik dan snel verder.

Het zijn geesten geworden! Ik ben redelijk tevreden met het resultaat. Mijn pink en middelvinger zijn goed gelukt, maar mijn ringvinger en wijsvinger.. eh, ik weet het niet. Ik vond het te druk om op elke vinger een geestje te maken, dus vandaar zwarte oogjes. Maar nu ik het zo terug zie lijkt het er niet op. Dus zijn de geestjes het leukst, vooral die op mijn pink.

Ik heb een grijze nagellak kleur als basis genomen en ben daaroverheen met witte nagellak gegaan voor de geesten. Ik heb ze gemaakt met een dottingtool. Door steeds stipjes te zetten maak je de vorm en vul je hem in. De ogen en mond zijn ook met een dottingtool gemaakt.

Gebruikte nagellak:
Catrice 320 Back To Black (nieuwe versie)
Essence limited edition 50’s Girls Reloaded 01 Ahoy!
Catrice 100 Wine-tastic

Morgen de laatste nail art uit de chellenge: inspired by a Tutorial! Ik heb een leuke tutorial op internet gevonden. Stay tuned!

Wat vind jij van mijn geestige nail art? 

 

Dit vind je misschien ook leuk