De 30 Day Nail Challenge: Dag 3 Yellow Nails

Vandaag heb ik mijn nagels geel gelakt voor de 30 Day Nail Challenge. Deze kleur heb je al voorbij zien komen in een swatch. Ik heb namelijk maar één kleur geel in mijn stash, namelijk Catrice 510 Bye, Bye Birdy!. Hij is helaas niet meer in het assortiment van de Ultimate Nail Lacquers…

De 30 Day Nail Challenge: Dag 3 Yellow Nails

Als ik deze foto vergelijk met de foto’s van de swatch, dan vind ik dat ik behoorlijk vooruit ben gegaan wat betreft lakken. Toen ik begon met nagellak swatchen was ik nog wat slordig. Nu ben ik veel netter en raak ik bijna nooit meer mijn nagelriem. Bijna nooit. Het gebeurt natuurlijk nog wel eens. ;)

Oh en wat zagen mijn vingers er verder uit zeg… Scheurtje hier, sneetje daar. Ik verzorg mijn handen nu veel beter. Wat ook opvalt natuurlijk is de grootte van de foto’s. Ik moest toen nog een manier vinden om mijn foto’s te verkleinen. Goh, hoe een mens kan veranderen in zo’n korte tijd, hè? :)

Op naar dag 4, groene nagellak!

Dit vind je misschien ook leuk