De 30 Day Nail Challenge: Dag 30 Inspired by a Tutorial

De allerlaatste uit de challenge: inspired by a tutorial. Ik ben op YouTube naar het kanaal van mijn favoriete nail art-guru en heb daar een leuke uitgezocht. Mijn oog viel direct op een tutorial om schattige uiltjes te maken. Deze heb ik dus vandaag nagemaakt. Kijk snel verder!

Dit is dan het resultaat. Super lief toch! Ik ben echt tevreden met deze nail art. Hij is simpel en leuk. Ik ben wel een beetje afgeweken van de tutorial. Op de rest van mijn vingers heb ik geen stippen gezet (zoals zij wel doet), maar heb ik er veren van gemaakt. Staat net wat leuker! :)

Zie hieronder de tutorial:

Helemaal niet zo moeilijk, toch? Ik heb natuurlijk wel andere kleuren gebruikt. De combinatie van deze kleuren vind ik erg leuk.

Gebruikte nagellak:
Catrice 540 Am I Blue Or Green?
Ciaté 016 Plastic Fantastic
Essence limited edition 50’s Girls Reloaded 01 Ahoy!

En nu is het klaar met de challenge. Er is nog een dag 31 waarin ik de leukste nail art van de challenge opnieuw maak. Maar deze keuze laat ik aan jullie over. Ik kan namelijk niet kiezen. Deze week verschijnt er een post online waarin alle nail arts nog eens terugkomen + een poll. :)

Wat vind jij van de nail art met dit schattige uiltje? 

 

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties