De 30 Day Nail Challenge: Dag 4 Green Nails

Voor de vierde dag van de 30 Day Nail Challenge is het de bedoeling om groene nagellak op je nagels te lakken. Ik heb gekozen voor een mintgroene lak, gewoon omdat ik donkergroen of gewoon groen niet zo mooi vind. Mijn voorkeur gaat uit naar pastelachtige tinten. Dit is een lakje van de HEMA, nummertje 82.

De 30 Day Nail Challenge: Dag 4 Green Nails

Ik vind het een mooi lakje. Maar ik ben zo gewend dat nagellak een kwastje heeft waarbij je je nagel eigenlijk in één of twee keer gelakt hebt. De Hema heeft van die hele dunne kwastjes. Dat lakt een stuk lastiger. Maar ondanks dat is er niets mis met de nagellak van de Hema. :)

De volgende kleur op de planning is blauw. Ik moet nog even zien welke tint blauw ik ga pakken. Dat wordt in mijn stash neuzen. ;)

Wat vind jij van deze groene nagellak?

 

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties