De 30 Day Nail Challenge: Dag 6 Violet Nails

Het is de zesde dag van de 30 Day Nail Challenge en ik moest vandaag een paarse nagellak opdoen. Ik heb gekozen voor een lakje uit O.P.I. nagellak setje geïnspireerd op Pirates of the Caribbean: Planks a Lot. Het is een pastel paarse kleur. Heel erg mooi! Kijk je mee?

De 30 Day Nail Challenge: Dag 6 Violet Nails

Is ‘ie niet mooi? Het flesje is nogal klein dus het vasthouden was een beetje vervelend, haha. Het lakken was daardoor ook lastiger want het kwastje is natuurlijk ook kleiner. Maar ik vind het wel echt een mooi kleurtje. Hij dekt goed en ziet er super uit! :)

Als ik zo zie welke kleuren ik tot nu toe uitgekozen heb, zijn het wel allemaal zachte kleuren. Geen hele donkere ofzo. Daar gaat mijn voorkeur dus naar uit. ;)

De volgende is black & white nails. Die ga ik toch anders aanpakken dan een simpel kleurtje!

 

Dit vind je misschien ook leuk