De 30 Day Nail Challenge: Dag 7 Black & White Nails

En vandaag is het moment aangebroken. Mijn eerste nail art in de 30 Day Nail Challenge. Ik moest black & white nails maken. Hoe heb ik dat gedaan? Door een french manicure te maken, maar dan zeg maar omgedraaid: de tip zwart en de rest van de nagel wit. Kijk maar!

De 30 Day Nail Challenge: Dag 7 Black & White Nails

Ik vind het echt vet geworden. Was wel lastig hoor, want zwart valt veel meer op dan wit. Dus ik moest heel voorzichtig het lijntje zwart zetten. Maar het is gelukt! :) Ik vind het resultaat geslaagd.

De witte nagellak is een Essence lakje uit de limited edition 50’s Girls Reloaded, namelijk lakje 01 Ahoy! Deze dekt gewoon echt goed. De zwarte nagellak is van Rimmel London 60 seconds 800 Black Out.

Wat vind jij van deze black & white nails? Hoe zou jij ‘m gedaan hebben?

 

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties