De 30 Day Nail Challenge: Dag 8 Metallic Nails

Een nieuwe week is aangebroken in de 30 Day Nail Challenge. Vandaag is het metallic wat er op mijn nagels moet, dus dat heb ik gedaan. Ik heb maar één echt metallicachtig lakje, namelijk van Gosh: 567 Metallic Green. Kijk je mee?

De 30 Day Nail Challenge: Dag 8 Metallic Nails

Ik vind het een mooi kleurtje, maar het is niet echt een kleurtje die ik vaak zal opdoen, eigenlijk. Toch ben ik best blij dat ik hem heb, zo hoefde ik tot nu toe niet per sé een metallic lakje te kopen voor deze challenge. ;)

Volgende op het lijstje is Rainbow nails! Ik heb al een ideetje, hihi.

Hoeveel metallic lakjes heb jij?

 

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

  1. ik denk 1 die van essence magentic.

    Werkt trouwens helemaal niet -,-

    Maarja het is wel een mooi lakje en droogt snel!