De 30 Day Nail Challenge: Dag 9 Rainbow Nails

De negende dag van de 30 Day Nail Challenge is aangebroken. Het is tijd voor rainbow nails. Benieuwd hoe ik die gemaakt heb? Klik dan verder!

De 30 Day Nail Challenge: Dag 9 Rainbow Nails

De producten die ik gebruikt heb zijn:

Basislaag – Essence 01 You’re My Dragonfly, Sugar (limited edition NATvenTURista)
Regenboog – Catrice C02 Berlin, C01 London, C04 New York (limited edition Big City Life)
Wolkjes – Essence 01 Ahoy! (limited edition 50’s Girls Reloaded)

Ik heb deze regenboog nail art al eens gemaakt, maar ditmaal heb ik een basislaagje gebruikt en heb ik de wolkjes anders gemaakt. Ook verschillend is dat ik nu wel mooie regenboogjes heb gemaakt ;) ghehe. Oefening baart kunst! Ik ben nu veel handiger met het nail art kwastje dan toen.

Wat vind jij van mijn regenboogjes? :)

 

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties