De Tag-tag! #tagtalk

Afgelopen week werd ik door Ella getagd voor de Tag-tag! Dus vandaag ga ik deze tag doen. :) Het is weer eens wat anders!

De Tag-tag is niet zomaar een tag zoals de What’s In My Bag en My Boyfriend Does My Make-up tag. Het is juist een tag over al deze tags! De vragen die je beantwoord in deze tag zijn de volgende:
1. Wat is je favoriete tag?
2. Welke tags heb je zelf (al) gebruikt/zou je willen gebruiken in de toekomst?
3. Welke tags spreken je minder/niet aan?
4. Over welke tag verbaas jij je?
5. Wat voor tag zou jij nog willen zien?

Dus laat ik maar beginnen!

1. Wat is je favoriete tag?

Mijn favoriete tag die ik zelf al gedaan heb is de My Boyfriend Does My Make-up tag. Waarom? Omdat het gewoon hilarisch was hoe mijn vriend zich stortte op mijn makeupjes en aan de slag ging met makeuppen. En het resultaat was.. geweldig! Niet om mee de straat over te gaan, maar wel geweldig om te zien. :P

2. Welke tags heb je zelf (al) gebruikt/zou je willen gebruiken in de toekomst?

Ik zei het net al: de tag My Boyfriend Does My Make-up. En verder heb ik de What’s In My Bag tag en de Liebster Award tag gedaan. Maar vergeet ook de challenges niet: de 30 Day Nail Challenge, 30 Day Picture Challenge, 30 Day Shred en de No Mirror Makeup Challenge. Dat zijn ook tags, maar dan vermomd als uitdagingen. ;)

Tags die ik nog wel een keer zou willen doen, uhmm… Da’s een goede vraag! Ik weet het eigenlijk niet. Ik zit er wel aan te denken om opnieuw de What’s In My Bag tag op te nemen, gewoon zodat mensen zien wat voor/hoe veel troep ik nu weer met mij meezeul, in mijn super grote tas. Ik denk dat het er vanaf hangt of het een leuke tag is, want sommige tags vind ik maar niets. Dat brengt mij trouwens meteen bij de volgende vraag.

3. Welke tags spreken je minder/niet aan?

De tags die mij minder aanspreken, dat zijn toch wel de 3 minute/5 minute/1026 minute makeup tags. Ugh. Ik ben zelf niet zo goed in make-up aanbrengen. Ik experimenteer er ook niet zoveel mee. Dus die spreken mij dan gewoon wat minder aan.

4. Over welke tag verbaas jij je?

Dat is best een goede vraag. Er zijn niet veel tags waar ik sowieso heel veel bij denk, haha. Maar ik verbaas mij wel over tags in het algemeen. Ik zou op een gegeven moment geen nieuwe tag meer weten en toch is er elke keer weer iets nieuws. Nu moet ik zeggen dat sommige tags weer worden afgeleid van andere tags. Neem nou de 3 minute make-up challenge. Vorig jaar had je nog de 5 minute make-up challenge. Dus ze dachten gewoon, kom laten we het nu in nóg minder minuten proberen! Ach ja, zo blijf je bezig. :)

5. Wat voor tag zou jij nog willen zien?

Ook dit is best een goede vraag. Na enkele minuten, starend naar mijn scherm, met knipperend streepje… denk ik aan de 30 days no internet tag/challenge? En dan je bevindingen bijhouden in een old-school schriftje (of je filmt alles, kan ook!). Aan het einde plaats je dan een post (of video) met hoe het verliep. Ik heb nu al respect voor degenen die de tag gaan doen. Wat lijkt ‘t mij lastig zo lang geen internet te hebben, vooral in de tijd waarin we nu leven; smartphones éverywhere!

Ik vond deze tag leuk om te doen, bedankt Ella! Zoals ik al zei: het is weer iets nieuws in tag-land! Een tag over tags, is juist grappig. En nu is het mijn beurt om 5 anderen te taggen. Ik tag: Hester, Mariska, Menina, Lin en Wendy. En eigenlijk ook iedereen die deze tag over wil nemen! Ik ben benieuwd naar jullie tagtalk! :)

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk