Decoratie voor mijn nieuwe huis

Decoratie voor mijn nieuwe huis

Zoals jullie weten ben ik dit jaar verhuisd naar een nieuw en groter huis (in dezelfde straat) en daar ben ik enorm blij mee! Een nieuw huis betekent natuurlijk ook: inrichten! Ik vind het erg leuk om op het internet ideeën op te doen, of door de Ikea catalogus te bladeren. Helaas kan ik niet in één keer alle dingen kopen die ik graag wil hebben. Daarom heb ik, naast mijn wishlist voor het najaar, ook eentje voor het huis gemaakt. En deze deel ik graag met jullie.

Foto op canvas

De perfecte manier om de kale muren van je huis op te fleuren, is met een schilderij of foto. Ik houd zelf erg van fotograferen en zat erover na te denken om een van mijn foto’s op canvas te laten drukken en in ons huis te hangen. Ik zag al dat je dit bij PosterXXL gemakkelijk kunt laten doen. Nu nog met mijn vriend overleggen welke foto het wordt (mijn nailart foto’s zal hij vast geen succes vinden).

Vloerkleed

Een mooi vloerkleed voor in de woonkamer is altijd leuk. Het is alleen lastig de perfecte te vinden, aangezien hij er natuurlijk mooi uit moet zien en bij de meubels moet passen. Daarnaast moet hij ook nog eens eenvoudig schoon te maken zijn, omdat wij onze kater Damon hebben.

Meubels van pallets

Je ziet ze steeds vaker; meubels van pallets. Op Pinterest bijvoorbeeld, vond ik allerlei verschillende meubels gemaakt van pallets en ik werd er helemaal hebberig van, zo leuk!

Kussens voor op de bank

Kussens heb je in allerlei kleuren en maten. En met een hoop kussens op de bank creëer je sfeer. Het is tegenwoordig de kunst om allerlei verschillende kussens op je bank te leggen, maar die door middel van hun vorm, kleur of materiaal toch weer bij elkaar te laten passen. Zie hierboven voor een mooi voorbeeld.

Dit blogartikel is gesponsord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top