Diergaarde Blijdorp

Diergaarde Blijdorp

Sinds donderdagmiddag heb ik vakantie! Gisteren was mijn eerste echte vakantiedag en ik ben samen met mijn vriend naar Diergaarde Blijdorp geweest. Tom had via het AD goedkope tickets gekocht, namelijk AD ZOOmeravond in Blijdorp. We moesten meteen een datum prikken en we kozen natuurlijk voor 27 juli, toen nog niet wetende dat het snik- en snikheet zou worden. :P Maar dat mag de pret ook niet drukken! Want met de kaartjes die we hadden gekocht mochten we van 15:00 tot 22:00 uur naar Blijdorp.

We gingen zelf rond 6 uur met de bus mee en kwamen er zo rond kwart over 6 aan. Het was nog steeds erg warm (da’s een understatement, het was gewoon bloedheet met 36 graden, pff!), maar eenmaal in de dierentuin voelde het wel wat koeler aan. Heerlijk! We hebben lekker rondgelopen en allerlei dieren gezien. Sommige lagen echt voor pampus en deden helemaal niets (zou ik ook doen en wilde ik ook doen!). Sommige zagen we niet eens, zoals de tijgers. Ik denk dat die een lekker koel plekje hadden opgezocht.

We hadden thuis alleen iets lichts gegeten en wilden in de dierentuin nog een frietje halen, dus rond 8 uur, toen we uit het Oceanium kwamen, gingen we een restaurant in en haalden we wat frietjes. We waren niet de enige die iets te eten wilden, want er stond een lange rij! En wat waren ze langzaam met alles… Maar goed, toen we eenmaal onze frietjes kregen hebben we gegeten en kwamen we even bij. We hadden nog twee uur te gaan voordat de dierentuin dicht zou gaan en ik wilde graag nog de giraffen zien! Uiteindelijk zagen we alle dieren die we wilden zien en die er ook zaten en besloten we rond half 10 al te gaan. Ook omdat mijn voeten pijn begonnen te doen en ik graag wilde zitten.

Ik heb zoveel mogelijk gefilmd met mijn iPhone en daar heb ik dit filmpje van gemaakt. Geniet mee! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top