Dromen in beeld

Vandaag wil ik even een vriendin in het zonnetje zetten. Waarom? Omdat ze zo stoer is en sinds kort haar eigen bedrijf heeft gestart! Haar bedrijfje heet Dromen in beeld en ze doet fotoshoots en filmt bruiloften. Een paar weken terug heb ik haar geholpen met het maken van haar website en wilde ze ook even wat meer foto’s voor haar portfolio maken. Die foto’s zijn zo mooi geworden! Ik ben er heel blij mee. En zij met haar prachtige website! Zie hieronder de foto’s en mocht je nog interesse hebben in een goede videograaf voor je bruiloft of een fotograaf voor een mooie fotoshoot, dan zou ik zeker een kijkje nemen op haar website. Ik ben misschien niet zo objectief, maar ze maakt echt hele mooie foto’s en video’s! :)

Lieve Carla, ik wens je veel succes, plezier en goede zaken met je bedrijfje ❤️

www.dromeninbeeld.nl

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *