Druk met een hoofdletter D

Misschien viel het al op, omdat ik een behoorlijke tijd niet actief was: ik heb het druk. Ik had het toen druk en ik heb het nog steeds druk. Ik werk best wel veel en ‘s avonds heb ik dan niet zoveel zin meer om nog een blogje te typen of zoiets. Ik wil nog wel steeds bloggen, want ik vind het heerlijk om van mij af te schrijven. Mijn blog zie ik echt als mijn plekje op het internet waar ik gewoon even lekker mijn gedachten kwijt kan. Waar ik kan schrijven over wat ik wil en wat mij bezig houdt. Vandaag is het dus een blogje over drukte. Druk met een hoofdletter D.

GDCC

Op het werk heb ik momenteel ook de kans gekregen om wat meer te doen. Ik ben niet alleen maar een call agent, maar ik coördineer ook de vertalingen, doe aan quality control en onderhoud inmiddels ook de website van het bedrijf. Daarvoor willen ze nu wat meer gaan doen: hij wordt vernieuwd. En ik mag dat doen. Een hele eer natuurlijk! Maar het vergt wel weer wat meer tijd. Ik doe al het werk voor de website (berichtjes op de site zetten of er juist weer afhalen, etc) al thuis, maar voor de website verandering zal ik ook op het werk ervoor aan de slag gaan. Ook is UR Beauty nog niet helemaal up and running. Er moet nog wat gebeuren, maar dan is de site wel af. Daar gaat veel vrije tijd dus inzitten.

Daarnaast gaan we binnenkort misschien ook weer verhuizen (jaja, voor de zoveelste keer!), dus daar moet dan straks ook het één en ander voor geregeld worden. Het wordt weer hectisch: verhuisdozen kopen, spullen uitzoeken, spullen in dozen stoppen, adreswijzigingen doorgeven, boedelbak huren, (misschien?) nieuwe vloer erin, verven, verhuizen, spullen weer uitpakken, een aantal weken zonder internet zitten, etc. Na drie keer verhuizen weten we inmiddels hoe het gaat, maar het is nog steeds niet leuk. Er komt nog steeds erg veel bij kijken en er zijn een hoop dingen waar je rekening mee moet houden en die geregeld moeten worden. Maar het is wel allemaal erg leuk! Als het goed is gaan we groter wonen. Als het zover is, schrijf ik daar uiteraard nog een blogje over. :) Voor deze soon-to-be verhuizing hebben we dinsdag een gesprek met de woningbouw. Spannend!

Noordsingel

Dus: werk en verhuizing. Privé (op de verhuizing na) is het gelukkig wel rustig. Ik probeer zoveel mogelijk rust te pakken als het kan. ‘s Avonds als ik niks hoef te doen, hup in pyjama op de bank een serietje kijken. En in het weekend quality time met vriendlief of vriendinnen hebben. Ik hou ook heel erg van uitslapen, dus dat doe ik graag in de weekenden. ;) Het is nu even heel druk, maar ik verwacht dat het vanzelf weer afneemt. Als alle werkgerelateerde projecten klaar zijn kan ik weer wat meer tijd voor mezelf vrijmaken. Mijn hoofd is soms ook zo vol met things to do. Die schrijf ik dan op en ik maak er een lijstje van. Anders kan ik echt niet slapen hoor, haha!

Zo, even een kort blogje deze keer. Niet al te lang, maar toch wel even een update over mijn drukke leventje. ;) Voor wie is dit herkenbaar? Dat je zoveel te doen hebt dat je soms denkt dat je nauwelijks aan tijd voor jezelf toekomt. Als je nog tips hebt om niet gestrest te worden, dan hoor ik die graag!

Liefs,
Belinda ♡

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  1. juist als het wat drukker is in je leven is het belangrijk om je momentjes van rust te pakken, uiteindelijk komt het allemaal vanzelf weer op zijn plekje in een mensenleven…succes me al die drukke dingen die er nu spelen in je leventje, komt vast weer allemaal ok….zeker weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *