De 30 Day Nail Challenge: Dag 17 Glitter

Het is alweer een hele tijd geleden, maar hier is dan eindelijk weer een 30 Day Nail Challenge post! Ik doe de challenge nog steeds. :) Op dag 17 is het de beurt aan glitters. Ik heb er iets moois van gemaakt. Kijk je mee?

Het past wel bij de donkere dagen, niet? Een zwarte lak met daaroverheen heerlijke glitters! Oh, I love glitters! ♥ Het is alleen zo jammer dat glitters zo lastig te verwijderen zijn. Verdorie. Dat weerhoud me er toch van om wat vaker glitters op te doen.

Trouwens, over vaker doen gesproken… Dit is voor het eerst dat ik een donkere basislaag gebruik onder glitters. Meestal doe ik een fel kleurtje. Staat toch best leuk zo, moet ik vaker doen! ;)

Gebruikte nagellak:
Zwarte basislaag: Catrice 320 Back To Black (oude versie)
Glitters: Essence Nail Art Special Effect Topper 02 Circus Confetti

Wat vind jij van mijn glitter creatie?

 

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties