Een maand later…

Het is even geleden dat ik een blogje heb getypt. Een maand en zes dagen. Sorry lieve bezoekers! Ik vond het tijd om even wat van mezelf te laten horen: ik leef nog! :) Dit blogje typ ik eigenlijk zonder echt een onderwerp in mijn hoofd. Ik heb geklikt op ‘add new’ en ik begon gewoon te tikken. Ik wil het even hebben over hoe het nu met mij gaat, wat ik afgelopen maand heb gedaan, alle leuke dingen die ik meegemaakt heb. Maar ik wil het ook over iets serieus gaan hebben: of ik nog wel door moet gaan bloggen..?

Met mij gaat het goed. Ik heb het momenteel druk met werken. Ik ben van plan de maand juni vol te gaan werken, even centjes verdienen. De afgelopen maand (mei) heb ik door de feestdagen het even rustig aan gedaan. Ik had veel lange weekenden en de laatste week van mei heb ik vrij genomen. Woensdag de 27e van mei stapte mijn beste vriendin in het huwelijksbootje. Ik heb het druk gehad met voorbereidingen (jurkje kopen, passende schoenen, make-up look, bijpassende nagellak, etc etc), maar ook met het vrijgezellenfeest op 9 mei!

10155127_10205544785691917_3060404545130037452_n

Samen met drie anderen (waaronder haar zusje) hebben we al maanden druk gewhatsappt en allerlei dingen bedacht voor het vrijgezellenfeest. Uiteindelijk hebben we besloten om haar in een leuke Katy Perry outfit te hijsen en naar de Efteling te gaan. Daar moest ze dan vragen beantwoorden over de attracties/dingen in de Efteling en dan kreeg ze elke keer een letter of cijfer als ze het goed had. Dit vormde uiteindelijk ’27 mei’, de dag van de bruiloft. Na de Efteling gingen we naar La Cubanita in Gorichem. Lekker tapas eten! Tijdens het eten moest ze ook weer vragen beantwoorden, maar dan over haar verloofde, (inmiddels man). Zoals: wat is Dennis zijn lievelingskleur? Wat vind Dennis echt niet lekker qua eten? Wat was zijn openingszin? Etc. De mannen hadden op precies dezelfde dag ook hun vrijgezellenfeest (hij gehesen in een holbewoners outfit, zijn ze gaan skiën en sneeuwpopworstelen in Snowworld en daarna ook uiteten), dus na het eten was het tijd om deze groepen samen te voegen en het verliefde paar weer bij elkaar te brengen. Ze hadden elkaar de hele dag niet gezien, dus des te leuker om ze dan samen te brengen. Het was een geslaagd vrijgezellenfeest! ^^

En daarna natuurlijk de bruiloft. Ik zou alles gaan filmen en daarom was ik om 9 uur al bij haar. Ik heb gefilmd hoe ze zich voorbereidde. Daarna haalde haar man haar op bij het ouderlijk huis en gingen zij foto’s maken met de fotografe. Ik ging mee en filmde ook daar weer mooie momenten. Ook was er nog een fotoshoot met de families. Daarna was het tijd voor het ja-woord in het stadhuis. Het feest was bij het kersverse echtpaar thuis. Achter hun huis op het grasveld stond een grote witte tent met een rozenboog als ingang waar het feest plaatsvond. Alles was in sprookjesthema, overal vlindertjes en klimop. De zon scheen heerlijk! Er was lekker eten en genoeg te drinken. De bruidstaart zag er prachtig uit en smaakte ook erg lekker! Inmiddels heb ik samen met haar trouwens ook al de trouwvideo gemonteerd. Deze is super mooi geworden. Een mooi aandenken aan een prachtige dag! ♥

11262421_1038206802865559_6018924344608976930_o

(bron: Jerny S Foto & Design.)

Mei was ook de maand waarin mijn vader alweer 65 jaar is geworden. Wat vliegt de tijd! We gingen naar Culemborg om het te vieren en gingen ook meteen langs bij mijn vriend zijn moeder. Daar aten we kaasfondue. Voor mij de allereerste keer. Het smaakte goed! Ik heb in mei ook nog afgesproken met vriendinnen en lekker taartjes gegeten om een verjaardag van één van hen te vieren. Het is altijd gezellig om met dit clubje af te spreken. We hebben altijd zoveel te vertellen. Binnenkort spreken we weer af om een verjaardag te vieren.

Nou, even over het bloggen.. Zoals je merkte heb ik dus een maand lang niks geplaatst. Ik had er eigenlijk geen behoefte aan. In eerste instantie had ik het druk, maar toen ik vrij had, had ik er gewoon geen zin in. Voor mij moet het wel leuk blijven om te bloggen, het moet niet als een verplichting voelen. Dus ik besloot het gewoon eventjes zo te laten. Toch wil ik niet echt stoppen met bloggen. Het is nog steeds een fijne uitlaatklep en ik wil nog steeds mijn interesses delen met anderen. Dus ik blijf bloggen! :) Maar.. ik moet nog even goed uitvogelen waarover. Wat zullen de onderwerpen zijn? Ik vind make-up tegenwoordig steeds leuker om mee te spelen. Mijn gezicht shapen, blushes aanbrengen, kwasten uitproberen, mooie ooglooks maken. Maar ik vind eigenlijk dat er al zoveel beautyblogs zijn. Wat voor toegevoegde waarde heb ik dan nog? Daarnaast sport ik ook graag. Nog steeds! Misschien dat ik sowieso daar weer even een update over schrijf, over de workouts die ik nu doe. Maar om mijn blog nou helemaal om te gooien naar fit & healthy? Hmm, ik twijfel er nog over.

10988513_10205712043233251_6218561740548001248_o

Een nagellak blog is naar mijn idee ook alweer een beetje passé. Sowieso heb ik geen drang meer om elk nagellakje die er is te hebben, en elke nieuwe limited editions van Catrice en Essence maar te kopen. Meh. Het is een beetje over. Ik lak nog wel mijn nagels en ik kan nog steeds genieten van een mooie manicure, maar ik denk echt dat de hype een beetje voorbij is. Tenzij er morgen opeens een nieuwe nagellak trend verschijnt. ;) Ik heb er ook niet zoveel geld meer voor om alles maar te kopen. Nu ik op mezelf woon en gewoon rekeningen moet betalen, let ik wel even op mijn geld. Liever een dak boven mijn hoofd dan duizenden lakjes.

Ik ga dus nog even nadenken over blogonderwerpen. Als jullie tips hebben, laat het dan achter. Ik sta ervoor open en ik wil juist weten wat jullie zouden willen zien op mijn blog. Comments zijn altijd welkom! ♥

Maar ik ben in ieder geval terug met weer frisse moed om aan het bloggen te gaan! :)

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 1. Ah wat een leuke blogpost! Heel lief <3
  Misschien moet je je site omgooien naar videografe voor bruiloften :P Gebruik je de mijne als voorbeeld haha.
  Ik snap je wel hoor. Er zijn al zoveel beautyblogs en de Catrice nagellakjes zijn ook niet echt vernieuwend meer tegenwoordig.
  Misschien een blog gemixt met makeup, sport, je eigen gebeurtenissen, videos, outfits, tips over bijv rotterdam,makeup, video bewerken… vind het ook moeilijk. Gewoon bloggen als je er zelf zin in heb :-)

  Liefs

 2. Klinkt gezellig en leuk, die bruiloft! Mooie foto ook al (en snel voor een bruidsfotograaf!). Wat je blog betreft: laat het hele onderwerpgedoe gewoon los, blog over wat je wil delen en na een maand of twee kun je dan je blogposts van de laatste tijd bekijken en weet je waarschijnlijk al vanzelf veel beter welke kant je op wil met je blog.

 3. Zou je mijn trouwfoto willen verwijderen. We willen de foto’s voor onszelf houden en niet zo publiek tentoonstellen aan de hele wereld. Bedankt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *