Eerste keer haar verven met Guhl Intensieve Crème-kleuring

Het was weer een tijdje nodig: mijn haar verven. Er was alweer zeker twee centimeter uitgroei zichtbaar. Mijn verjaardag staat voor de deur en ik wil er natuurlijk wel weer goed uitzien! Bij de kapper laten verven vind ik echter best wel duur, dus ik besloot om het zelf te verven, uit een pakje. Ik kocht gisteren bij Kruidvat twee pakjes Guhl Intensieve Crème-kleuring in de kleur 72 Middengoudblond en ben aan de slag gegaan. Ik heb natuurlijk wel eens eerder mijn haar uit een pakje geverfd, maar nooit helemaal zelf: mijn moeder verfde mijn haar dan. Nu ik niet meer thuis woon, moet ik het zelf doen. Ik besloot het te filmen en vandaag zie je dus hoe het haar verven mij voor de eerste keer afgaat. En je ziet het uiteindelijke resultaat! :)

Ik ben zeer blij met het resultaat! Het staat heel mooi en het voelt super zacht aan. Zeker voor herhaling vatbaar. :) Ook erg fijn dat de haarverf van Guhl in de aanbieding was en dat ik het met 50% korting kon kopen. Zeker omdat ik echt twee pakjes nodig had, haha. De Guhl Intensieve Crème-kleuring kost €11,68.

Heb jij wel eens je haar zelf geverfd? Of doet iemand anders dat voor jou? De kapper, een vriend(in), je moeder, partner? En welke haar-verf-tips heb je nog voor mij voor de volgende keer? 

Liefs,
Belinda ♥

 

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 1. Wat een leuk en stoer filmpje, in je uppie is het best moeilijk om alles even dik aan te brengen.
  Maar met 2 pakjes is het resultaat erg mooi geworden.
  Ik vind het echt een natuurlijke kleur en het past heel goed bij jou.
  Moet je wel bekennen dat ik erg gelachen en genoten hebt van je filmpje, je moet het maar durven.
  En dat alles bedoel ik echt positief.
  Ik kijk uit naar je volgende filmpje.
  Heb me meteen maar even geabonneerd.

  Gr Diana (goudvliegje twitter)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *