Enjoy The Little Things #1

Een beetje laat op de dag, maar vandaag is dan de eerste keer dat ik de fijne dingen laat zien. In je dagelijkse bezigheden kom je altijd kleine dingen tegen die fijn zijn, die je waardeert of waar je onwijs vrolijk van wordt. Deze leg ik elke week vast op camera en deel ik dan met jullie op mijn weblog. Ik hoop dat ik je inspireer om de kleine dingetjes waar je vrolijk van wordt, ook te waarderen. ♥ Enjoy the little things in life, for one day you will look back and realize they were the big things. – Robert Bault

Enjoy The Little Things #1

1. Bloemen. Ik word zo vrolijk van een verse bos bloemen in huis. Ze fleuren alles meteen op, het staat gezellig en je haalt de lente/zomer/natuur in huis. Dit bosje bloemen kreeg ik van mijn vriend. We gaan elke zaterdag naar de markt en toen heeft hij deze bos uitgezocht. Prachtig! ♥

2. Heerlijk op de bank een (nieuwe) serie(verslaving) kijken. Ik ben vorige week begonnen aan How I Met Your Mother en het is zo leuk! Ik heb inmiddels seizoen 3 alweer uitgekeken, oeps.. haha. Lang leve Netflix! :)

3. Terwijl ik dan op de bank geploft lig (welverdiend na een pittige workout), dan word ik vaak vergezeld door Damon. Samen chillen. ♥

4. Mijn stukje Rotterdam! Op de foto zie je de Rotte, met aan de linkerkant de Zaagmolenkade (Het Oude Noorden), en rechts de Linker Rottekade (Oud-Crooswijk).

5. Op tijd van huis vertrekken om niet te hoeven rennen, maar ook niet lang hoeven te wachten totdat de tram arriveert. Altijd fijn!

6. Het weekend inluiden met leesvoer, twee nieuwe tijdschriften: Fashionista en de Make Up special by Nikkie Tutorials van Fashionista.

Enjoy The Little Things #1

7. Op de markt halen mijn vriend en ik altijd fruit, onder andere aardbeien, bananen en sinaasappelen. Daarvan maken we graag zelf smoothies. Omnomm, zo lekker! ♥

8. Van de week hebben we maaltijdsalades van de Albert Heijn geprobeerd. Ik had deze: Pittige kip met verse koriander. En de pittige kip was inderdaad pittig! Maar hij smaakte wel lekker, zeker voor herhaling vatbaar. :)

9. Deze foto is van zondag. Ik doe op zondag graag helemaal niets en dat deed ik dus ook afgelopen zondag. Samen met Damon heb ik lekker lui op de bank een How I Met Your Mother marathon gehouden. Zo fijn!

10. Ik probeer steeds minder te snoepen en ik probeer daarom graag nieuwe gezonde snacks uit. We hadden kaas, komkommer en rijstwafels in huis en dat heb ik eens gecombineerd. Smaakte goed!

11. Ookal probeer ik minder te snoepen, toch mag je jezelf af en toe wel eens verwennen. Met deze Milka Oreo reep bijvoorbeeld. Yummmm!

12. Damon ligt graag in gekke posities. Deze pose was wel erg ‘sexy’, die moest ik natuurlijk even vastleggen. ;) Oh wat houd ik van mijn pluizebol. ♥

 

Van welke dingen heb jij afgelopen week genoten? 

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *