Enjoy The Little Things #10

Elke nieuwe week begin ik op mijn weblog met het Enjoy The Little Things artikel: een blogpost vol met foto’s die mij de afgelopen week gelukkig hebben gemaakt, waar ik om heb geglimlacht, leuke dingen die ik heb gedaan. Omdat ik dit artikel drie weken lang niet kon maken, heb ik deze week extra veel foto’s. Geniet ervan! :) Enjoy the little things in life, for one day you will look back and realize they were the big things. – Robert Bault

Enjoy The Little Things #10

1. Een heerlijk filmavondje met een bakje witte druiven! Ik heb de film Maleficent gekeken; echt een aanrader, leuke Disney-film! :)

2. Damon is helemaal verknocht aan zijn doosje. Hij ligt er gewoon graag in. Kijk dat koppie! ♥

3. After-work-out-selfie. Omdat het er weer op zat. Wat een heerlijk gevoel is dat!

4. Samen bankhangen, Damon en ik. De zomerstop was weer voorbij, dus dat betekende dat Goede tijden, slechte tijden weer begonnen is. Maar ook Holland’s Next Top Model en Expeditie Robinson! Lekker weer televisie kijken, dus.

5. Screenshotje van mijn laptop’s reparatiestatus. Ik heb de afgelopen drie weken nog nooit zo vaak op een website gekeken, mijn e-mail gecheckt en in afwachting gezeten…

6. De eerste keer winged eyeliner gezet met een potje gel eyeliner, van L’Oréal. Ik vind dat het nog best wel redelijk gelukt is. Het kan altijd beter, dus ik blijf oefenen. ;)

Enjoy The Little Things #10

7. Zomaar even een selfie. Omdat het zondag was! Ik heb geen idee. :P

8. Als het mistig is, kan je zulke mooi foto’s maken! Je zult straks nog een foto tegenkomen. Deze was gemaakt op een vrijdagochtend. Het was echt een kleine wereld; ik zag de Zaagmolenbrug gewoon niet meer.

9. Zaterdag 13 september, dé dag dat ik mijn eerste tattoo heb gezet. Ik zal er nog een apart artikel over schrijven, met betere foto’s en meer uitleg etc. Maar deze foto heb ik dezelfde dag nog met het wereldwijde web gedeeld.

10. En een selfie met mijn tattoo, zodat je de plek beter ziet. ♥

11. Verlate lunch van dat weekend: bolletje met aardbeitjes; lekker lekker!

12. Die zondag heb ik sinds tijden weer eens mijn nailart spulletjes uitgestald en ben ik lekker gaan spelen. Er is een mooie nailart uitgekomen die ik deze week op mijn blog online zet. Stay tuned.

13. Deze foto kreeg ik doorgestuurd van mijn moeder. Dit kleine schattige meisje is mijn lieve nichtje Eva. Ze was een weekendje bij mijn ouders logeren, dus ze gingen een stukje fietsen. Ik vind het zo’n leuke foto. ♥ Wat is ze gegroeid!

Enjoy The Little Things #10

14. Ik heb vorige week maandag bij de bibliotheek weer wat nieuwe boeken geleend. Niets is lekkerder dan ‘s avonds voor het slapengaan nog even wat te lezen. Ik zal er nog een artikel aan wijden, over de boeken die ik momenteel lees.

15. Toen ik uit de bibliotheek stapte – ik ging na het avondeten even -, zag ik deze prachtige lucht. Rotterdam, wat ben je mooi. ♥

16. En kijk dan naar de Markthal! Zo spectaculair! Ik ben er trots op dat dit unieke gebouw in de stad staat waar ik woon. Als het eenmaal open is, ga ik zeker eens van binnenkijken.

17. Zaterdag aten mijn vriend en ik zelfgemaakte pizza met kip en ananas. Toen mijn vriend de kipfilet uit de koelkast pakte en de verpakking openmaakte, zat Damon natuurlijk super geconcentreerd te kijken; misschien valt er nog wel een kippetje te halen. Die gekkerd is zo verzot op kip, haha. ♥

18. Ook afgelopen vrijdagochtend was het weer mistig en maakte ik weer een mysterieuze foto. De foto is bij Pompenburg gemaakt.

19. De app MyFitnessPal geeft altijd zo’n melding als je je dag afsluit. Ik zal nog een uitgebreid artikel maken over deze app. Ik gebruik ‘m al een tijdje om in bij te houden wat ik elke dag eet en hoeveel calorieën dat dan zijn. Ook voeg ik al mijn workouts toe. Aan het eind van de dag kan je de dag afsluiten en dan krijg je dit bericht. Best motiverend! :)

20. Ook deze zondag ben ik weer aan het nailarten geslagen. Ik ging in de weer met super smalle tape en nagellak.

21. Het resultaat vind ik helaas wat minder geslaagd, maar ja, je kan niet alles hebben. Het verschijnt sowieso nog op mijn blog. :)

Dat waren mijn afgelopen drie weken in foto’s! Vind je dit nog steeds leuk om te zien, of heb je liever iets anders? Ik hoor graag feedback!

Liefs,
Belinda ♥

 

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *