Enjoy The Little Things #11

En er is weer een week voorbij. Wat gaat de tijd toch snel! Op zich wel prettig, want ik ben toe aan een weekje vrij. Nog een weekje werken en dan vakantie! :) Zoals altijd op maandag deel ik weer foto’s van de afgelopen week. Deze foto’s hebben mij de afgelopen week gelukkig gemaakt, heb ik om geglimlacht en het zijn foto’s van leuke dingen die ik heb gedaan. Veel kijkplezier! Enjoy the little things in life, for one day you will look back and realize they were the big things. – Robert Bault

Enjoy The Little Things #11

1. Afgelopen zaterdag ging ik naar vriendinnetje Carla. Ze heeft net twee lieve kittens en ik moest natuurlijk even met ze knuffelen. Wat een schatjes!

2. Deze foto is gemaakt vorige week na het sporten. Een selfie met Damon!

3. Kijk dan, awhh.. Zijn ze niet lief? ^^

4. Die zaterdag ging op tijd weer naar huis want ik had wat te vieren! Romantisch kaarsje aan.

5. Vriendlief had zaterdag heerlijke nacho’s gemaakt. Ohh, dat is echt mijn favoriete gerecht! Zo lekker. ♥

Enjoy The Little Things #11

6. Op zondag maakte ik deze selfie. Ik moest mijn pas geverfde bruine haar natuurlijk even op camera vastleggen!

7. Ik hoorde je denken: Maar Belinda, wat ging je zaterdag nou vieren dan? Nou, dat mijn vriend en ik 3,5 jaar samen zijn. ♥

8. Dat was natuurlijk ook even een momentje om foto’s samen te maken. <3 Love you lieve Tom!

9. Zie hier mijn haar nog in de verf. Gelukkig had ik een haarverf zonder ammoniak, dus het stonk tenminste niet zo. :)

10. En als laatste een familiefoto. Tom, Damon en ik. <3 Happy! ^^ Hoewel Damon er niet zo’n zin in had, haha. ♥

Dat was de week weer! Ik heb eigenlijk niet zoveel foto’s doordeweeks gemaakt. Ik was eigenlijk ook te druk met werken, eten, slapen, werken, sporten, eten, slapen om foto’s te maken. Gebeurde ook niet zoveel. Maar het weekend was erg leuk! Ik heb genoten, zoals je kunt zien.

Hoe was jouw week?

Liefs,
Belinda ♥

 

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *