Enjoy The Little Things #12

Alweer de twaalfde Enjoy the little things artikel! De tijd vliegt echt voorbij. De afgelopen week heb ik doordeweeks niet veel foto’s gemaakt, maar in het weekend (en vandaag) wel! Deze heb ik al gedeeld via Instagram, maar ik plaats ze ook altijd even in dit artikel met een korte uitleg. Zoals je inmiddels weet deel ik elke week foto’s van de afgelopen week. Deze foto’s hebben mij gelukkig gemaakt, heb ik om geglimlacht en het zijn foto’s van leuke dingen die ik heb gedaan. Veel kijkplezier! Enjoy the little things in life, for one day you will look back and realize they were the big things. – Robert Bault

Enjoy The Little Things #12

1. Op vrijdagochtend zag ik deze prachtige zonsopgang toen ik onderweg was naar het werk. Die moest ik natuurlijk even op camera vastleggen. Ik word hier altijd zo vrolijk van, zo’n mooie zon. De dag begint mooi. :)

2. Vrijdagavond had ik mijn nagels gelakt en zaterdagochtend had ik er een foto van gemaakt. Toen viel de zon erop en glinsterde mijn nagels prrrachtig. Sparkly, sparkly. <3

3. Op zaterdag maakte ik deze foto van Rotterdam Centraal, wat ben je toch mooi!

4. We gingen zaterdag trouwens naar Amsterdam toe. Even gezellig bijkletsen met Tom’s vader Bert en zijn vrouw Angela. Het was erg gezellig. We liepen over de Albert Cuypmarkt, hebben met het pondje heen en weer gevaren en hebben heerlijk bij hen thuis gegeten. Op het menu: pasta met Italiaanse gehaktballetjes en als nagerecht vanille-ijs met aardbeien en slagroom. Heerlijk! ♥

5. Ik kreeg van Angela deze prachtige Essie lak. Een mooie nude kleur. Ik heb mijn nagels de volgende dag meteen gelakt, want hij paste goed bij de outfit die ik toen aanhad.

Enjoy The Little Things #12

6. Vandaag gingen Tom en ik naar de net geopende Markthal. We waren beide erg benieuwd hoe het er van binnen uitziet en welke ‘kraampjes’ erin stonden. En het ziet er erg leuk uit! We hebben natuurlijk even een selfie gemaakt samen in de hal. Voor het nageslacht! Dus, hallo lieve toekomstige kinders die dit lezen, op 6 oktober 2014, 14:14 uur betrad ik voor het eerst de Markthal. ;)

7. Mijn lieve nichtje Eva is anderhalf jaar en kan nu al goed overweg met een mobiele telefoon. Ze kan swipen en zelfs bellen. Dan houdt ze de telefoon tegen haar oor en begint ze ertegen te ‘praten’. Wat een schatje! Ze moet alleen nog even leren dat zo’n mobiele telefoon niet valbestendig is.

8. Nog een paar foto’s van de Markthal. Is het geen plaatje? Ik vind het echt een aanwinst voor de stad. Er zijn verschillende kramen, veel groente en fruit, pinda’s en noten, broodjes en lekkernijen, frietjes, frozen yoghurt, sapjes. Zelfs een Albert Heijn, een Etos en Gall & Gall. Van alles! En de prijzen vallen op zich ook nog wel mee. Zeker een aanrader als je naar Rotterdam gaat. :)

9. Zondag gingen Tom en ik naar de verjaardag van mijn zusje in Tiel. Ze is 25 jaar oud geworden, jaja, ook eindelijk een kwart eeuw oud! Ik had een fotolijst cadeau gedaan met verschillende foto’s van haar dochtertje Eva. Het was erg gezellig en leuk om weer even bijgekletst te hebben met mijn moeder, vader en zusje. :)

Dat was mijn afgelopen week. Voornamelijk gewerkt en een druk ‘familie’weekend gehad. Deze week is mijn weekje vrij en ik heb vandaag al lekker genoten: heerlijk uitgeslapen, de Markthal bezocht, gesport en niets gedaan. Morgen zijn mijn plannen om een flinke najaarsschoonmaak te houden en vrijdag ga ik shoppen. Tijd voor nieuwe kleren! ;) Verder heb ik totaal geen plannen, behalve bijkomen, series en films kijken, The Sims spelen, bloggen en genieten van het samenzijn met mijn vriend. <3

Hoe was jouw week? :)

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *