Enjoy The Little Things #13

En er is weer een weekje voorbij. De dagen worden korter, de nachten worden langer. Het is duidelijk herfst. Ook omdat ik al een aantal weken weer met een dekentje op de bank lig. Aan de ene kant wel lekker, want de kaarsjes kunnen weer aan, wat zorgt voor de nodige gezelligheid, maar aan de andere kant: ik ben een enorme koukleum… Ach ja, betekent wel lekker veel warme chocomel en theetjes drinken! ;) Zoals elke week deel ik vandaag weer foto’s van de afgelopen week. Ik was vrij en heb dus ook vrij veel foto’s gemaakt. Deze foto’s hebben mij gelukkig gemaakt, heb ik om geglimlacht en het zijn foto’s van leuke dingen die ik in mijn vrije week heb gedaan. Veel kijkplezier! Enjoy the little things in life, for one day you will look back and realize they were the big things. – Robert Bault

Enjoy The Little Things #13

1. Ik gebruik de app MyFitnessPal om bij te houden wat ik eet en hoeveel calorieën dat zijn. Ook vul ik daar mijn workouts bij in, zodat ik een goed overzicht heb wat ik per dag eet en verbrand qua calorieën. Heel handig! Als je je dag afsluit, dus met wat je gegeten hebt en gesport hebt, dan krijg je zo’n melding. “Als elke dag was zoals vandaag, dan zou je over 5 weken 61 kilo wegen.” Heel motiverend! :) Ik kreeg deze melding vorige week toen ik mijn dag afsloot en dat is precies mijn streefgewicht. Dus nog even en ik ben er!

2. Ik begon de dinsdag met een boterham met pindakaas en een appeltje. Lekker! :)

3. ‘s Avonds had ik lekkere trek en we hadden niks zoets in huis. Wat we wel hadden was appels. Ik besloot twee appeltjes in stukjes te snijden en daar wat kaneel en een snufje vanillesuiker overheen te strooien. De vulling van een appeltaart (op de rozijnen na dan). Heerlijk! Het smaakte goed en het is ook nog eens gezond. :)

4. Het gezond eten en het sporten werpt zijn vruchten af. Ik merkte al een tijdje dat mijn kleren losser zaten, maar nu was mijn broek écht te los. Maat 40 is officieel te groot, whoohoo! :) Hoog tijd dus om te shoppen. Gelukkig had ik dat al op de planning staan.

5. Ik was begonnen aan het maken van een fotoboek van het jaar 2011. Waarom dat jaar? Nou, dat is eigenlijk het jaar waarin mijn leven beter werd: ik kreeg een relatie met de liefste, leukste, knapste, geweldigste man van de wereld, ik begon serieuzer te bloggen, ik begon met een nagellak verzameling. Ja, ik vond het wel leuk om daar te beginnen. Ik kon hem op woensdag ophalen bij het Kruidvat en ik ben erg blij met het resultaat! :) Ik ben nog van plan om ook van het jaar 2012, 2013 en 2014 (die is toch al bijna afgelopen, haha) te maken.

6. Mijn kleine gekke kat met zijn dozenobsessie. <3 We hebben speciaal een doos op de vensterbank staan voor Damon. Daar ligt hij regelmatig in te chillen. Best een lekker plekje moet ik zeggen: hij kan lekker naar buiten kijken, als het zonnetje schijnt, houdt het zonnetje hem lekker warm, en zo niet, dan doet de verwarming onder hem dat wel. Heerlijk leventje, zo’n kattenleven. :)

7. Vrije-week-selfie!

8. En toen was het vrijdag en ging ik samen met mijn vriend naar het Alexandrium om te shoppennnn! De Primark was als eerste aan de beurt.

Enjoy The Little Things #13

9. Na twee uurtjes shoppen was dit de uiteindelijk buit die ik met mij mee terug nam naar het Oude Noorden. ♥

10. Thuis heb ik eerst even gesport, gegeten en daarna besloot ik een shoplog op te nemen. Ik stalde de buit uit op het bed en na het filmen zag mijn bed er dus zo uit.

11. Lights, camera and… action!

12. ‘s Ochtends wakker worden en dit aan de voeteinde zien: als je hier (als cat-lover sowieso) niet gelukkig van wordt en de dag meteen goed begint, dan weet ik het ook niet meer. ♥ Heerlijke pluizebol!

13. Romantisch kaarsjes aan, omdat het weekend was. ^^

14. Doe je trouwens al mee aan mijn winactie? Ik deelde het ook al op Instagram. Ik geef twee setjes met lakjes weg: eentje met Catrice lakjes en eentje met Essence lakjes. :)

15. Zaterdagavond-na-het-eten-met-de-oma-van-mijn-vriend-en-nu-tijd-om-te-gamen-selfie!

16. En toen moest ik na een week de wekker weer zetten. Ik vond het even vervelend, maar op zich is het ook wel weer lekker om de regelmaat er weer in te krijgen. Op een gegeven moment ging ik steeds later slapen en laat uit bed. Ik houd wel van de routine van het werken: vroeg op, aan de slag, thuiskomen, eventueel eerst sporten, eten, douchen, op de bank ploffen en niks meer doen. :) Ik moet zeggen dat mijn leven momenteel niet perfect is, er zijn echt nog wel dingen die anders kunnen, maar toch ben ik gelukkig, houd ik van mijn leventje en iedereen die zich in mijn leven bevindt. ♥

Zo, dat was mijn week! Ik heb heerlijk genoten van mijn weekje vrij: ik heb lekker uitgeslapen en genoten. :) Daar was ik wel aan toe. De komende week staat weer in het teken van routine: werken, sporten, slapen, werken, etc. Vrijdagmiddag komt vriendin Carla langs en verder heb ik in het weekend nog geen bijzondere plannen.

Hoe was jouw week? ^^

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

  1. Leuk om te lezen dat je zo’n fijn weekje vrij hebt gehad! En yay het Alexandrium haha :) Was rustig zo te zien! Damon blijft super lief en tof dat je aan een fotoboek bent begonnen! Ik vind dat altijd zo’n rotklus, haha, maar het heeft wel wat. Zeker als dat het jaar was waarin je leven beter werd zoals jij het zelf omschrijft. Vond ik sowieso wel grappig om te lezen (op een goede manier), ik weet niet waarom, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *