Enjoy The Little Things #14

Afgelopen week ging ik weer aan het werk. De routine kwam weer terug in mijn leven. ‘s Avonds na het werk deed ik niet zoveel meer, maar in het weekend des te meer! Zoals elke week deel ik vandaag de foto’s die ik de afgelopen week gemaakt hebt. Het zijn er niet veel van door de weeks, maar ik heb de leuke dingen van het weekend wel zo veel mogelijk vastgelegd met foto’s. Veel kijkplezier! Enjoy the little things in life, for one day you will look back and realize they were the big things. – Robert Bault

Enjoy The Little Things #14

1. Vrijdagavond. Ik was lang in de stad en ik moest boodschappen doen en daarbij ook wat meenemen voor het avondeten. Ik kon niks bedenken en toen dacht ik: laten we gewoon uiteten gaan! Ik had mijn vriend gebeld en gevraagd of hij dat ook wilde. We spraken bij Dudok af en hebben daar uiteindelijk lekker gegeten. Ik bestelde de Dudok Burger. Wow, wat een grote hamburger is dat! Er werd ook nog frietjes bij geserveerd. Ik kreeg de helft van de burger op en at ook maar de helft van de frietjes. Mega vullend! Maar wel enorm lekker. Tom bestelde het dagmenu: kibbeling met remouladesaus. Daar zat ook frietjes bij en een salade. Dat beviel hem ook erg goed! Als dessert bestelde ik chocolademousse en Tom cheesecake. Dat kregen we geserveerd in kleine wekpotjes, super schattig! Het smaakte erg goed, maar ik kreeg de chocolademousse ook al niet op, pff.. haha. De cheesecake was ook erg lekker, volgende week weet ik al dat ik dat als toetje ga nemen! Dudok, zeker een aanrader om uiteten te gaan. :) Gezellig avondje uit. ♥

2. Op maandag kijk ik graag een nieuwe aflevering van Once Upon A Time. Zo’n leuke serie! :) Lekker op de bank met een dekentje en een theetje. Bijkomen van de eerste werkdag van de week. Heerlijk!

3. Vrijdag sprak ik met een vriendin af. Ze wilde graag naar het Alexandrium. Zo kom ik er nooit en dan opeens elke week, haha! We zijn onder andere naar de Primark geweest, New Yorker, HEMA, H&M, Douglas en Kruidvat. Daarna zijn we met de metro naar Beurs gegaan.

4. Want de H&M op Beursplein was heropend! Daar waren we wel erg benieuwd naar. Bij Voorschoterlaan stapte er nog een vriendin van Carla in de metro, dus met zijn drieën liepen we de té drukke H&M binnen. Het ziet er echt mooi uit en is zeker een stuk groter geworden! Het was alleen te druk om er goed te kunnen rondneuzen…

5. Kijk die kleine poeperd nou. ^^ Lekkerding. ♥

6. Op zaterdag gingen mijn vriend en ik ook nog de stad in. Ik moest mijn biebboeken terugbrengen en ik wilde graag nog een keer bij de H&M kijken. Ik hoopte dat het wat rustiger zou zijn, maar het leek zelfs drukker dan vrijdag! Op de 1e etage van de heropende H&M zit H&M Home. Daar hebben we even gesnuffeld en we kochten er een kussenhoes en een douchegordijn (plus haken). Verder zag ik heel groot 50% korting staan bij de Vero Moda en ik kon er natuurlijk niet vandaan blijven. Ik snuffelde even tussen de sale kleding en ik vond een trui waar ik een tijd geleden ook al mee in mijn handen stond. Afgeprijsd naar €15,-. Ik heb ‘m dus nu maar gekocht! ;) Tom en ik hebben daarna nog boodschappen gedaan en vers fruit van de markt gehaald. Op het moment van typen is Tom daarmee nu een smoothie van aan het maken, lekker!

Enjoy The Little Things #14

7. Zaterdagavond (of beter gezegd, -nacht) kreeg ik de melding dat ik een software-update had. Spannend! Toen de update gedownload was, zag ik staan dat het ging om een update van het besturingssysteem. Ik was al een tijdje aan het wachten wanneer mijn telefoon aan de beurt zou zijn voor de KitKat update en dit was dus het moment! Ik verwijderde een groot deel van mijn apps en installeerde hem. Ik viel hierbij in slaap, dus zondagochtend merkte ik dat ik nu wél emoji’s kan zien en typen op Twitter, Instagram, Facebook, etc. Yess!

8. Zondag hebben we lekker uitgeslapen. Want hé, daar zijn zondagen voor. ♥

9. Ontbijt op bed! Ik maakte een lekker boterhammetje met banaan voor Tom en mij. Ik bood Damon trouwens nog wel een stukje banaan aan, maar dat wilde ‘ie niet. Nou, dan maar zijn brokjes.

10. Tja, selfie time? ;) De app waarmee ik mijn collages maak, had ook een update en nu kan ik weer wat nieuwe collages maken, zoals deze. Erg leuk!

11. Zaterdagmiddag heeft Tom meteen het douchegordijn opgehangen. We hebben nu een donkergrijze in plaats van een witte. Dit staat beter in ons huisje en een bijkomend voordeel: vlekken zijn minder snel te zien. :) Op de foto zie je ook meteen de doucherekjes die we onlangs gekocht hebben. Het wordt steeds meer af!

12. Zondag stond voor mij in het teken van bloggen: filmpjes opnemen, nagels lakken, foto’s maken, artikelen schrijven… Ik ben lekker productief geweest! :) Het filmpje wat ik opnam, is gisterenavond nog online verschenen. Ik liet je zien dat ik voor het eerst de Essence Nail Art Express Dry Drops uitprobeerde.

Zo. Dat was alweer mijn week samengevat in twaalf foto’s! Ik merk dat ik het steeds meer als een soort dagboek schrijf. Vind je dat leuk om te lezen of moet ik het korter houden?

Hoe was jouw week? :)

Liefs,
Belinda ♥

 

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *