Enjoy The Little Things #15

Het is weer even geleden dat er een artikeltje online verscheen op mijn blog. Ik ben er nog! :) Ik was alleen niet helemaal in de mood om te bloggen. Ik had de laatste tijd als ik aan bloggen denk, zo’n gevoel van: het móet. Het was niet meer voor de lol. En als het als een verplichting begint te voelen… ja, het moet wel leuk blijven. Dus vandaar even de stilte! Het had eigenlijk ook te maken met het feit dat ik een nieuwe laptop heb en al mijn bestanden nog over moest zetten. Daar had ik ook totaal geen zin in en ik stelde het iedere keer uit. Van het weekend ben ik toch maar aan de slag gegaan en heb ik ook een filmpje opgenomen. Toen begon het bloggen weer te kriebelen en kreeg ik er zin in. :) Vandaag dus een lading foto’s van de afgelopen drie weken. Veel kijkplezier! Oh enne, niet vergeten: Enjoy the little things in life, for one day you will look back and realize they were the big things. – Robert Bault

Enjoy The Little Things #15

1. Herfstbladeren! :)

2. Helaas hoort bij de herfst ook regen. Gelukkig had ik een plu mee en werd ik niet nat onderweg naar het werk.

3. Op Facebook kwam ik deze foto van Lily Collins tegen, wat een prachtige jurk! I like the ombre effect. :)

4. Sporten met FitnessBlender!

5. Selfie met geföhnd haar, want het stond zo leuk.

6. Bankhangen met Damon. <3

Enjoy The Little Things #15

7. En daar is het nieuwste familielid: de HP Envy Touchsmart 15-K046ND. <3

8. Nieuwe laptop dus ook maar meteen The Sims 4 gekocht zodat ik die nu wel eindelijk kan spelen. :D

9. Mijn nagellak na een week. Zit er nog redelijk op, maar het was toch tijd voor wat anders.

10. En terwijl ik naar huis liep vanuit het werk, gingen de straatlantaarns aan. Het wordt steeds vroeger donker, meh..

11. Noordsingel, wat ben je mooi in de herfst.

12. Weer een ‘from where I stand’. Zo zie je ook meteen een soort outfit of the day. Ik had aan: zwarte jeans, zwart/wit gestreepte trui (net niet te zien trouwens), zwarte laarsjes en een beige jas. Het zonnetje scheen trouwens, heel fijn weer om het weekend in te luiden! ;)

Enjoy The Little Things #15

13. In het weekend besloot ik mezelf een haarmetamorfose te geven. Dit was ná het knippen en verven. I love the result! <3

14. De before and after foto van de kapper. Mijn haar was lang en volumeloos en er zat totaal geen model meer in. De punten waren niet echt dood, maar het zat gewoon niet meer. Er moest gewoon een stuk vanaf. Het was in het begin wel even wennen, opeens een stuk korter, maar het zit meteen beter. ^^ Ook maar weer even een lok geknipt.

15. De kapper merkte al op dat mijn haarkleur een lelijk waasje had, dus ik besloot meteen ook maar twee pakjes verf te kopen en mijn haar weer wat donkerder te verven. Ook het donkere is weer even wennen, maar het staat zo leuk. Vooral in de winter, dan gaat toch bijna iedereen voor wat donkerder haar? ;)

16. Selfie met mijn lieve vriend. <3

17. En een gekke selfie. <3 hihi.

Enjoy The Little Things #15

18. Die zondag ging ik, nog voor de verjaardagen van twee vriendinnen, high tea’en! :) We deden het bij een vriendin thuis en we maakten/kochten allemaal wat lekkere hapjes. Ik heb mini oreo cheesecakes gebakken en die vielen wel in de smaak! Verder waren er ook donuts, mini tompoucejes, croissantjes, sandwiches, mini stroopwafels, cakejes, gevulde ei, confetti roze koeken, etc. Te veel om allemaal op te eten, zoals altijd, haha!

19. Samen met de meiden op de foto. ^^

20. Het was erg gezellig meiden! Moeten gauw weer afspreken. :)

21. Liefste Tom. <3

Enjoy The Little Things #15

22. Dit zijn de foto’s van afgelopen weekend. Op zaterdag nam ik een filmpje op en ik wilde hem in het weekend bewerken, maar toen kwam ik er dus achter dat ik daarvoor eerst wat dingen van mijn externe harde schijf nodig had. Dus in plaats van filmpje monteren ben ik zo’n beetje de hele zaterdag en zondag bezig geweest met het uitzoeken van mijn externe HD, want het is één grote bende. Zo veel dingen die er eigenlijk gewoon vanaf konden.

23. Dus dat heb ik gedaan, alle foto’s, video’s en belangrijke (school)bestanden heb ik op mijn laptop gezet en de externe HD meteen maar geformatteerd. Fresh start! Op deze foto zie je mij al multitaskend ANTM kijken en kopiëren.

24. Goed, vooruit, ik ben niet helemaal eerlijk geweest: ik heb in het weekend ook nog een game gespeeld met mijn vriend. Diablo 3 it is! Ook een game die we onlangs hebben gekocht en die we erg leuk vinden om samen te spelen! :)

25. Een ‘throw back’ foto. Deze was nog van het weekend waarin ik mijn haar verfde en high tea had met de meiden. Toen scheen het heerlijke zonnetje nog! De dag erna, op maandag, was het weer regenachtig weer…

26. Nog een ‘throw back’ foto. Deze is van juli 2012, toen Dexter nog mini en fluffy was! Ik was mijn nagellak aan het uitzoeken voor een stash filmpje en hij besloot erbij te zijn, even inspecteren of alles wel goed ging. <3

Zo, dat waren even 26 foto’s van de afgelopen drie weken! Ik zal het nu weer bijhouden, haha. Of is het juist wel leuk om zoveel foto’s in één keer te zien? ;) Deze week zal ik niet veel doen, behalve werken. Ook heb ik nog niets gepland staan voor het weekend, behalve bijkomen. Ik ga namelijk weer even lekker veel werken voordat het zo meteen kerst is. Earning myself some moneys to spend with the holidays! :)

Hoe was jouw week?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

  1. Leuk om weer te zien! Je nieuwe haar is echt fabulous, en een nieuwe laptop is ook altijd fiiijn! Behalve het bestanden overzetten dan, maar als dat eenmaal opgeruimd is is ‘t ook wel weer lekker :) Veel plezier ermee en succes weer met werken!

  2. wat een leuk artikel, …ik heb heerlijk naar de fotos zitten kijken en ineens zag ik een heel bekende plaats voor mij…de Noordsingel! die ganzen daar zijn zo onwijs brutaal, ik moest er altijd een beetje om lachen, dan sloffen ze op hun dooie gemakkie over de Noordsingel en houden het hele verkeer op, fietsers, auto’s de tram….geweldig leuk artikel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *