Enjoy The Little Things #16

Er is weer een week voorbij; wat gaat dat toch snel! Zo’n weekend vind ik eigenlijk ook te kort hoor, vooral als je op vrijdag tot 5 uur werkt. Normaal werk ik op vrijdag tot half 1, maar met de feestdagen voor de deur werk ik wat meer. Afgelopen week heb ik helaas niet zulk goed nieuws te horen gekregen. Vrees niet, ik heb nergens last van, maar een vriendin ligt in het ziekenhuis en we weten nog steeds niet wat er nou precies aan de hand is. :( Verder zal en wil ik er ook niet teveel over vertellen… De foto’s deze week zijn wat minimaal. Veel kijkplezier!

Enjoy the little things in life, for one day you will look back and realize they were the big things. – Robert Bault

Enjoy The Little Things #16

1. De werkdag beginnen met een mooie zonsopkomst. I love it! ♥

2. Elke ochtend loop ik via de Noordsingel naar het werk (vlakbij Rotterdam Centraal) en daar lopen natuurlijk de alom bekende ganzen. Petra zei het al in een reactie: die gaan voor niets en niemand aan de kant, en wat kunnen ze trouwens een herrie maken!

3. Na een lange week werken, genoten mijn vriend en ik op vrijdag van een heerlijke Domino’s pizza. Omnomm!

4. Nog een zonsopkomstfoto van afgelopen week. ♥

5. De zaterdag begon ik op bed met een ontbijtje en de dikke AD-zaterdagkrant met magazine.

6. Selfie met fluffy Damon. ♥

Enjoy The Little Things #16

7. Deze kleurboeken voor volwassenen kocht ik afgelopen zaterdag. Ik zie ‘m bij meerdere mensen verschijnen en ik was ook wel benieuwd. :)

8. Deze ‘kerstboom’ van kerstballen ziet er zo leuk uit, met die witte, zilveren en koperkleurige ballen! Elke dag loop ik langs deze bloemenwinkel. De etalage is al helemaal in de kerstsferen en dan kan ik niet wachten om zelf de boom te zetten.

9. Om 5 uur is het buiten gewoon al donker, mweh.. houd ik niet zo van. Maar nu het donker is, kunnen wel de lichtjes weer aan. :)

10. Outfit en look van de zondag.

11. Lovely kittie Damon. ♥

12. Ik wilde een selfie maken, maar kijk wie er photobombde! ^^

Dat was mijn week weer. Komende week wordt weer een drukke week waarin ik vooral werk en ‘s avonds lekker op de bank, serietje kijk en uitrust.

Hoe was jouw week?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  1. Inderdaad de tijd gaat heel erg snel….een week is zo om eigenlijk..
    wat heerlijk om de foto’s te bekijken van het voor mij o zo vertrouwde rotterdam…kleuren is zo lekker, je kan er je hele hoofd mee leegmaken ( tenminste ik kan dat wel)

    Hopelijk komt er snel wat duidelijkheid in de gezondheidssituatie van je vriendin, dat geeft ook weer wat duidelijkheid en rust, sterkte in elk geval…haha, en de foto die je probeerde te maken, echt grappig…leuk om dit artikel te bekijken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *