Enjoy The Little Things #17

De zeventiende Enjoy The Little Things, wow, de tijd gaat snel! Al een half jaar lang plaats ik bijna elke week een artikel met foto’s van de afgelopen week. De laatste weken van het jaar lijken nog sneller voorbij te gaan dan de voorgaande weken. De afgelopen week was weer een drukke werkweek en een extreem lui weekend waarin ik heb geshopt, heb uitgeslapen, The Sims 4 en League of Legends heb gespeeld, film heb gekeken en het rustig aan gedaan heb. Heerlijk! Kijk mee met de foto’s.

Enjoy the little things in life, for one day you will look back and realize they were the big things. – Robert Bault

Enjoy The Little Things #17

1. Vorige week zag ik dat Rotterdam Centraal al voorzien was van kerstverlichting! Dan weet je al dat het niet lang meer duurt. Vandaag precies nog een maandje en dan is het Kerstmis.

2. Dit is eigenlijk iets minder prettig, maar mijn duimnagel was ingescheurd. Het deed geen pijn, maar ik bleef af en toe wel met mijn haar of een vest hangen. Vervelend! Maar ik wilde het niet afknippen, dat vind ik ook zo zonde…

3. Kruidvat verkoopt al een tijdje parfums van The Master Perfumer. Fijne luchtjes voor weinig geld. Ik heb Black Vanilla en White Lily in mijn parfumstash. Erg lekker! En dat voor €7,99.

4. Dit is een foto van de Rotte vanaf de zijkant van de Noorderbrug (bij Noordplein). ♥

5. Selfie met volumineus glamourhaar. ^^

6. “Baby don’t, baby don’t, baby don’t lie.” Erg aanstekelijk nummer die de afgelopen week in mijn hoofd zat.

Enjoy The Little Things #177. Het weekend begon ik op vrijdagavond in bed met een aflevering van The Vampire Diaries.

8. Een selfie om de zaterdag te vieren. Met mijn nieuwe blousje aan! ♥

9. Gisteren heb ik mijn nagels toch maar korter geknipt. Ze werden sowieso toch wel erg lang. Het is nu wel weer even wennen die korte nageltjes.

10. Ik ben nog steeds blij met het nieuwe thema op mijn weblog. Ik moet alleen nog wel een andere afbeelding voor de achtergrond vinden, want deze gaat wel, maar past niet helemaal bij mijn blog.

11. Een verschoond bed, net uit de douche, geschoren benen en een verse pyjama. Zo’n heerlijk gevoel! Damon kwam mijn voeten nog warm houden.

Dat was mijn week weer. Ik heb inmiddels nieuws gekregen over mijn vriendin, maar om eerlijk te zijn, deel ik dat liever niet op mijn blog. Deze week heb ik weer niet veel op de planning staan. Ik zie wel waar ik zin in heb of wat er op mijn pad komt. In ieder geval op de planning: werken, elke dag van 9 tot 5 (ook vrijdag) en in het weekend bijkomen van het werken.

Hoe was jouw week?

Liefs,
Belinda ♥

 

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

  1. Wow, met kerst komt mijn zoon mij afhalen op Rotterdam CS, ik ben erg benieud naar de kesrtverlichting op het station ….als ik er aan denk moet ik die echt op de foto zetten…Ik krijg door al die beelden van de versieringen wel zin in kerstmis!

  2. Ik vind je nieuwe thema erg leuk, zal inderdaad helemaal af zijn als je ook nog een toffe foto voor de achtergrond hebt! Ook sterkte voor je vriendin en iedereen in haar omgeving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *