Enjoy The Little Things #18

Ik heb afgelopen week niet veel foto’s gemaakt, merkte ik. Maar zoals elke week plaats ik ze in mijn Enjoy The Little Things artikeltje. De afgelopen week heb ik niet alleen weinig foto’s gemaakt, maar ik heb wel weer veel uren gemaakt op het werk. En in het weekend heb ik uitgerust. Ik merk dat ik eigenlijk wel weer toe ben aan vakantie. Nog even bikkelen, dan zijn de feestdagen en kan ik even uitrusten! :)

Enjoy the little things in life, for one day you will look back and realize they were the big things. – Robert Bault

Enjoy The Little Things #18

1. Workout complete. Heerlijk gevoel! Daarna plof ik altijd met zo’n voldaan gevoel op de bank.

2. ‘s Avonds vind ik het heerlijk om te ontspannen en te kleuren in de kleurboeken voor volwassenen die ik bij de Euroland heb gekocht. Hier kleurde ik een mandala in.

3. Kerstversiering overal! Dit is bij de bloemist Van den Brule aan de Noordsingel. Ik krijg zo’n zin om de kerstboom te zetten als ik dit zo zie. Zo gezellig. :)

4. Op zaterdagmiddag ging ik naar de film voor The Hunger Games Mockingjay Part 1. De dag ervoor keek ik film 1 nogmaals en zaterdagochtend film 2, zodat mijn geheugen even opgefrist werd en ik weer wist wie wie is en waar het verhaal precies over ging. Ik heb een Rotterdampas en ik kan daarmee één keer gratis naar de bioscoop. Daar maakte ik afgelopen zaterdag gebruik van en dat ging toch makkelijk! Rotterdampas werd gescand, ze vroeg naar welke film ik wilde en het kaartje werd geprint. Ik vond de film trouwens weer erg goed en ik kan niet wachten tot de laatste. Nog even een jaartje wachten…

Enjoy The Little Things #18

5. Selfie-time. :) Still in love with my hair! ♥

6. Dit was mijn zaterdagavond en de gehele zondag: ik spendeerde hem op de bank met heel veel films.

7. En Damon hield mij daar gezelschap bij.

Dat was mijn week. De laatste week van november. Zoals al gezegd: niet veel foto’s, maar wel veel gewerkt. December zal ook een drukke maand worden wat betreft werken. Ik probeer zoveel mogelijk te werken nu er werk is. ;) En de feestdagen! Komende vrijdag is het Sinterklaas. Wij gaan er eigenlijk niets aan doen. Misschien dat er een schaaltje kruidnoten opgesnoept worden, maar verder bewaren we de cadeautjes enzo voor de kerst. :)

Hoe was jouw week?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *