Enjoy The Little Things #19

De laatste maand van het jaar lijkt ook weer voorbij te vliegen. De weken en dagen gaan zo snel! Het is alweer tijd voor de 19e Enjoy The Little Things. :) Het begint misschien een beetje standaard te worden, maar de afgelopen week heb ik weer gewerkt. Het weekend stond trouwens in het teken van de kerstboom! :) Ik heb op vrijdag gevlogd, dus op die dag heb ik weinig gefotografeerd, maar verder heb ik weer negen leuke fotootjes voor je in petto. Veel kijkplezier!

Enjoy the little things in life, for one day you will look back and realize they were the big things. – Robert Bault

Enjoy The Little Things #19

1. Silhouetboompje! Gekocht bij de Action. Ik heb hem meteen in elkaar gezet en hij is erg leuk. :) Voor de kerstsfeer in het huisje.

2. Speaking of christmas… Vrijdag hebben we kerstspullen gehaald voor het decoreren van de kerstboom. Die hebben we uiteindelijk op zaterdag opgehaald en opgetuigd.

3. Ook bij de Action gekocht: dit waxinelichthoudertje in de vorm van een ster. Hij is mooi basic wit en staat erg leuk, goed voor de kerst. Ik word altijd erg happy van leuke decoratie, yay! ^^

4. En hier is de kerstboom! Oh dennenboom, oh dennenboom, wat zijn je takken wonderschoon… Het was even sjouwen, maar we hebben een echte boom in huis gehaald voor de kerstdagen.

Enjoy The Little Things #19

5. Dit is uiteindelijk onze opgetuigde boom. Ik ben er erg blij mee! Het staat zo gezellig, met die lichtjes. :) Kerst is echt de gezelligste feestdag van het jaar.

6. Een close-up van de versiering in de boom. Dat hartje hebben we zondag nog gekocht bij de Euroland. Niet alleen standaard kerstballen in de boom, maar ook dit soort decoraties. Het staat zo leuk! :)

7. We hebben de kerstboom thuis gezet en toen meteen de lichtjes erin gehangen. Dat vind ik persoonlijk het minst leuke klusje van de hele boom decoreren… Maar het is goed gelukt! Met hulp van Tom. ^^

8. Dit zijn de hartjes die we hebben gekocht: ‘Home is wherever I’m with you’ en ‘Love the life you live’. Mooie quotes die nu in de kerstboom hangen.

9. Ik heb alleen maar kerstfoto’s geplaatst haha, maar dit is nog een foto van de Sinterklaascadeautjes voor een lieve collega/vriendin. Zij gaf mij donderdag een groot cadeau op het werk die ik op vrijdag pas mocht uitpakken, en ik had niets voor haar. Dus in het weekend heb ik wat leuke spulletjes gekocht, leuk ingepakt en gisteren voor haar mee naar het werk genomen. :) Ik vind het zo leuk om mensen die mij dierbaar zijn te verwennen met leuke cadeautjes!

Nu ik de foto’s zo terug kijk, zijn het alleen maar foto’s gemaakt in het weekend, haha. Ach ja, dan heb ik ook de meeste tijd om te fotograferen. :) Deze week werk ik weer 35 uur en ga ik in het weekend naar de bioscoop, naar de laatste Hobbit film. Zin in!! Verder heb ik nog geen plannen.

Hoe was jouw week?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *