Enjoy The Little Things #2

In je dagelijkse bezigheden kom je altijd kleine dingen tegen die fijn zijn, die je waardeert of waar je onwijs vrolijk van wordt. Deze leg ik elke week vast op camera en deel ik dan met jullie op mijn weblog. Ik hoop dat ik je inspireer om de kleine dingetjes waar je vrolijk van wordt, ook te waarderen. ♥ Enjoy the little things in life, for one day you will look back and realize they were the big things. – Robert Bault

Enjoy The Little Things #2

1. Soms heb je van die dagen… Dan wil je een selfie maken, omdat je make-up bijvoorbeeld een keer goed zit, maar dan lukt het gewoon niet. Om er dan toch het beste van te maken, gooi je die maffe foto’s toch naast elkaar? Ook leuk!

2. Al deze mooie paarse bloemen kwam ik tegen toen ik afgelopen week boodschappen ging doen. Het waren er echt veel! Het halve parkje/pleintje stond er vol mee. Erg mooi! :) Ik kreeg er ook echt een zomers gevoel van, heerlijk! Oh enne.. Spot de blauwe fiets.

3. Deze nagellakcombinatie had ik op. Een paarse lak van China Glaze en een glitterlakje van Miss Sporty. Woensdag komt ‘ie online op m’n blog! :) Ik vond hem prachtig. ♥

4. Sinds ik heb ontdekt dat je een rijstwafel met een hoop dingen kan beleggen, heb ik dat ook zeker gedaan. Nieuw geprobeerd op de rijstwafels hier is de pindakaas en de kipfilet (met peper en zout).

5. Nog twee gekke foto’s, van het middagje mislukte selfies maken.

6. Even wat anders dan normaal, maar mijn eerste gezonde recept op mijn weblog valt in de smaak! En dat voelt voor mij dan weer goed. :)

Enjoy The Little Things #2

7. Van dit Catrice lakje kon je afgelopen week op mijn weblog swatches zien. Ik vind die holografische glitters nog steeds zo mooi. Ik blijf maar naar de foto’s kijken. Pretty pretty. ♥

8. Een paar weken (misschien alweer twee maanden geleden?) heb ik op de markt een orchidee gekocht. Ik kreeg de tip mee dat ‘ie niet te veel water hoefde en dat je de dode bloemen eraf kon knippen, dan groeien er vanzelf weer nieuwe bloemen aan. De bloemetjes waren inderdaad doodgegaan, hebben we eraf gehaald en de nieuwe bloemen staan alweer in de bloei. Bijzonder! Mooi om te zien. :) Van mijn moeder hoorde ik nog dat ze wel 30 jaar oud kunnen worden. Da’s lang voor een bloem!

9. Gisteren, zondag, heb ik even vooruit gewerkt aan mijn weblog en dat moest natuurlijk met een muziekje op de achtergrond. Ik luisterde naar de afspeellijst Today’s Top Hits van Spotify. Heerlijk! Ik werk het beste op lekkere beats.

10. Soms heb je dagen dat je geen make-up draagt. Ik heb dat vaak op zondagen. Gisteren dus had ik geen make-up op en deze selfie maakte ik ook nog eens ná een workout. Puur natuur, dat rode hoofd van mij.

11. En om de zondag helemaal compleet te maken, besloot ik een gezichtsmaskertje aan te brengen. Voor de fun maakte ik daar ook even een selfie van. Ik vind maskertjes echt heerlijk, want mijn gezicht is altijd zo lekker zacht als ik het eenmaal afgewassen heb. ♥

Van welke dingen heb jij afgelopen week genoten?

Liefs,
Belinda ♥

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *